Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

4 bútor, amitől minden lakás egyedibb lesz a lakberendezők szerint

2023. november 05.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés otthon bútor lakberendezési kiegészítő lakberendezési tárgy berendezés
4 bútor, amitől minden lakás egyedibb lesz a lakberendezők szerint
© Shutterstock

Érdemes helyet szorítani a következú bútoroknak a lakásban, mert a lakberendezők szerint sokkal karakteresebbé és egyedibbé teszik az egész otthonodat! 


A hívogató, barátságos otthonok berendezése során nemcsak a praktikumot és a tökéletes helykihasználtságot érdemes figyelembe venni, hanem azt is, hogy melyek azok a bútorok és kiegészítők, melyek karaktert, személyiséget csempésznek bele a lakásunkba. A lakberendező szakértők szerint a következő bútorelemek garantáltan egyedibbé teszik az otthonunkat, ezért ha van rá mód, mindenképpen érdemes helyet szorítani nekik a közös terekben! 

A következő 4 bútor garantáltan egyedibbé teszi a lakásodat a szakértők szerint! 

1. TÁROLÓ PADOK

Nincsen bennük semmi, amit nem lehet szeretni! A tároló padok kiváló megoldásul szolgálnak a használaton kívüli lakberendezési tárgyak, kiegészítők (pl. gyermekek játékai, felesleges takarók, plédek, díszpárnák) tárolására, de önmagukban is remekül néznek ki, sőt, akár rájuk is lehet ülni, ha a helyzet úgy kívánja. A lakberendezők szerint érdemes világos színű, könnyen mozdítható verziót választani. 

2. ANTIK BÁRPULTOK

Szinte minden arisztokratikus házban és luxusvillában megtalálható egy fa, antik bárpult, ami személyességet és egy kis történelmet csempész az otthonunkba. A lakberendezők szerint egy ilyen bútorelem nemcsak elegánsabbá, de hívogatóbbá is teszi az otthonunkat a vendégeik szemében, arról nem is beszélve, hogy mennyire jól néznek ki rajta a rövid alkoholos italok.

3. BEJÁRATI ASZTALOK

A bejáratok és az előszabák keskeny részeit általában nem szokás bútorokkal halmozni, ám a vékony, keskeny felületű asztalkák nemcsak nyújtják a teret, de segítségül is szolgálhatnak az öltözködésben. A fogasok helyett/mellett remekül lehet rajtuk tárolni a táskákat, kulcsokat, sálakat és egyéb kiegészítőket, sőt, még kapaszkodóul is szolgálhatnak a cipők, csizmák felhúzása során. 

4. ITALTARTÓ ASZTALOK

A másik asztalféle, ami a lakberendezők szerint minden otthont egyedibbé tesz az italtartó asztal. Ezek a kis asztalkák magas és keskeny felületekkel, vékony lábakkal rendelkeznek, általában pedig a kanapék és a fotelek, valamint az ülőalkalmatosságok mellé szokták tenni. Régebben az otthoni hálózati telefonok voltak rajta elhelyezve, manapság inkább csak a poharunkban lévő italokat/vagy okostelefonunkat tároljuk rajta. A lakberendezők szerint viszont nagyon szép, hasznos bútorelem.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves