Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

Itt van 2024 legnépszerűbb bútortrendje, a cloffice

2024. július 06.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

home office lakberendezés asztal bútor lakberendezési trend office
Itt van 2024 legnépszerűbb bútortrendje, a cloffice
© Instagram/@caffelattehome

Nem kell többé megalkudnod: ezzel a szuper bútortrenddel most már tényleg dolgozhatsz home office-ban, ráadásul sok teret sem kell áldoznod a kis irodád megvalósítására!


A lakberendezési trendek és trükkök terén nemcsak az számít, mennyire jól néz ki egy adott bútor, vagy, hogy mennyire kényelmes is az: a legtöbb esetben sajnos a szobák méreteire is ügyelni kell, hiszen egy kis hálószobába például nem lehet akármekkora bútort belehelyezni. Ez utóbbi szempontot vették figyelembe azok a lakberendezési szakértők is, akik megteremtették a 2024-es év legmenőbb interior design trendjét, azaz a cloffice bútorokat! 

TRENDI, KÉNYELMES ÉS HELYTAKARÉKOS AZ ÚJ BÚTORTREND, A CLOFFICE

A cloffice, röviden a closet (ruhásszekrény) és az office (iroda) szóolvadásából összejött szó nem más, mint egy gardróbszekrénybe helyezett kis mini iroda, ami nem csak helyspórolás tekintetéből szuper ötlet, hanem esztétikailag sem utolsó lakberendezési trend.

A cloffice lényege ugyanis az, hogy a legkisebb otthonokban, a legkisebb hálószobákban is meg lehessen alkotni a saját home office-t, ami gyakran pont azért nem valósítható meg, mert egyszerűen nincsen rá elég tér. A beépített szekrények és a hatalmas gardróbegységek viszont remek lehetőséget teremtenek arra, hogy a belsejükben egy kis mini dolgozói tért alkossunk meg, melyre egy pillanat alatt rá is lehet csukni az ajtót, eltüntetve és intimebbé téve ezzel a saját irodát.

A zseniális ötletre már rendkívül sokan ráharaptak, hiszen nem kell hozzá semmi más, csak egy kis vékony polc, amire ráfér a laptop és szinte már készen is van a home office. Néhány polc, fiók felszerelése már külön extrának számít, de akármilyen különlegesre meg lehet csinálni a cloffice-t: képeket, virágokat, nyomtatókat, de bármilyen más technológiai segédeszközt is bele lehet tenni, ezáltal pedig elrejteni a külvilág elől.

AZ INFLUENCEREK SORRA OSZTJÁK MEG, HOGYAN ALAKÍTOTTÁK KI A CLOFFICE TERÜKET

Az elmúlt időszakban a lakberendezésért rajongó influencerek például sorra osztják meg a saját kis cloffice terüket, melyet ki így-ki úgy rendez be. Teljesen az igényektől, valamint a szekrény belsejétől és a kialakításától függ, hogy pontosan hogyan is néz ki belülről ez az egység, ami azért szuper, mert így teljesen személyre lehet szabni a cloffice-t.

Az biztos, hogy ezzel a remek lakberendezési trenddel és cloffice forradalmi ötletével garantáltan többen dolgozhatnak majd az otthonuk kényelmében, többet választhatják meg a home office-t és ennek a bútornak a megvalósításával kávézói, éttermi munkavégzés is lecsökkenthető, ami sokszor képes zavaróvé és kényelmetlenné tenni a fontos meetingeket, online tárgyalásokat.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves