Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

2024-ben ez a legmenőbb lakberendezési szín

2024. február 18.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés szín lakberendező falfestés lakberendezési trend barack
2024-ben ez a legmenőbb lakberendezési szín
© Shutterstock

Ragyogóbbá, frissebbé és üdébbé fogja tenni az otthonodat a 2024-es év színe, a barackos Peach Fuzz, amit hihetetlenül változatosan lehet alkalmazni a lakberendezés során! 


Egyre több olyan dekortrend van, ami átformálja a lakberendezésről alkotott képünket: ilyen a 2024-es év színe, a barackos Peach Fuzz is, ami egy visszafogott és szolid, mégis színes és vidám hatást nyújtó, univerzális árnyalat! A lakberendezők szerint fantasztikus a Pantone által kiválasztott szín, mert a lakás minden pontját szépíti és az elavult tereket is képes divatossá tenni. El is árulták, hogyan alkalmazzuk az otthonunkban ezt a színt!

MINDENKI IMÁDJA A 2024-ES ÉV SZÍNÉT, FELDOBJA AZ EGÉSZ LAKÁST

A barackos színek felett általában elsiklik az emberek figyelembe, ha lakberendezésről van szó: a legtöbben ugyanis a citromsárgás árnyalatokat, illetve a barnás-bézses színeket preferálják, mikor világos, meleg színtónust keresnek az otthonukba. A barackos Peach Fuzznál azonban nincs ideálisabb választás, mert nemcsak önmagában szép, hanem különböző anyagokkal, textúrákkal, színekkel kombinálva is! 

Naturális színként ugyanis ez az árnyalat rendkívül jól megy a természetben is megtalálható anyagokkal (pl. fa, agyag, rattan, bambusz), valamint a szövetekkel (pl. pamut, len), ezeket kombinálva pedig egy rendkívül mai, egzotikus és vidám hatású, békés és nyugalmas teret alkothatunk magunknak, legyen szó bármilyen típusú lakásról vagy bármekkora szobáról.

A PEACH FUZZ DEKORÁCIÓS TÁRGYON, BÚTORON ÉS A FALON IS JÓL MUTAT

A Peach Fuzz árnyalat tehát nem egy rizikós választás, könnyen be lehet illeszteni az otthonunkba: már fali színként is képes vidámabbá, barátságosabbá tenni a lakást, a dekorációs tárgyként, bútorként való alkalmazása pedig elemeiben képes megújítani a belső tereket!

Szerencsére ez a hatás akkor is elérhető, ha barackos színű bútort választunk, ami önmagában is beragyogja a teret; amennyiben viszont nem szeretnénk hatalmas összegeket költeni új bútorokra, úgy a barackos színű dekorációs tárgyak is képesek hasonló hatást elérni. Vázák, lámpák, tálkák, díszpárnák és más apróságok is egyre nagyobb mennyiségben lelhetőek fel ebben az árnyalatban.

ez a szín NEMCSAK A LAKÁS DEKORÁLÁSáNÁL, A KONYHában is jól néz ki

Szerencsére azonban a konyhában is nagyon jól néz ki ez az árnyalat: annál is inkább, hiszen a fehér, minimalista stílusú konyhatrendek már nagyon ódivatúnak hatnak. Már tavaly, a 2023-as évben is inkább a púderkék konyhabútorok számítottak népszerűek, idén pedig már a meleg színek is nagyon felkapottak. Remek választás lehet tehát ez a barackos árnyalat, ha egy olyan színnel szeretnéd feldobni a konyhát, ami nem túl elcsépelt választás, viszont finom, meleg és elegáns érzést nyújt.

A Peach Fuzz árnyalat akkor is kitűnő opció lehet, ha nem szeretnéd lecserélni a konyhabútorodat, csak kicsit feldobni a tér megjelenését. A barackos színű kiegészítők erre tökéletesek, mert rendkívüli módon teszik exkluzívvá az egyszerű konyhákat; ha pedig a konyha falait szeretnéd lefesteni, akkor is jól fogsz járni ezzel a szép barackos szítónussal, mert egyből jó kedved lesz tőle.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves