Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VALLOMÁS

„Nem szeretem a tinédzser lányomat, mert mindent tönkretesz” – az anya vallomása bejárta az internetet

2023. január 11.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara
internet anya vallomás tinédzser lányok
„Nem szeretem a tinédzser lányomat, mert mindent tönkretesz” – az anya vallomása bejárta az internetet
© Fotó: Getty Images

Hatalmas megdöbbentést keltett egy anya vallomása, aki elárulta, hogy nem szereti a saját gyerekét.


Az anya vallomása az elmúlt napokban bejárta az internetet, miután egy névtelen fórumon leírta, hogy a családja évek óta komoly nehézségeken megy keresztül. A nő megnevezte az okot is, szerinte minden problémát a 17 éves lánya okoz, akit nem szeret.

Hatalmas vitát váltott ki az anya vallomása

A nő azért írta le az érzéseit, mert kíváncsi volt, hogy más fejében is fordultak-e már meg hasonló gondolatok. Ennek ellenére hatalmas vitát váltott ki a bejegyzés.

Nem szeretem a tinédzser lányomat. Elkényeztetett, goromba, és becsmérlő, különösen velem. Mindent tönkretesz a viselkedésével, és nem úgy tűnik, mintha érdekelném én, vagy a családunk többi tagja. Én, az apja és a fiatalabb testvére, aki 10 éves, minden nap szenvedünk viselkedése miatt, és már ott tartunk, hogy mindannyian visszaszámolunk, mikor jön el az a nap, amikor elköltözik. 17 éves, tehát ha egyetemre megy, az már jövőre lesz.

Az anyuka leírja, hogy mennyire rosszul érzi magát, de egyszerűen tehetetlen. Mindig mindent megtettek a lányukért, aki szerető családban nőtt fel. A lánynak sok barátja van, rendszeresen társasági életet él, a szülők lehetővé tették számára a külföldi utazásokat vagy a drágább iskola utáni foglalkozásokat.

Ennek ellenére a lányuk folyamatosan goromba, karácsonykor abba is belekötött, hogy a szülei miért szeretnének mosdóba menni.

Sértegeti a megjelenésemet, és megkérdezi, miért nem festem be a hajam, miért nem sminkeltem, kritizálja a ruhámat, és „alacsony embernek” nevezi az apját. Annyira nem szeretem őt, és annyira aggódom, hogy ez az, aki, és soha nem fog megváltozni. A személyisége egyszerűen borzasztó. A barátaim azt mondják, hogy azért, mert tinédzser, de ez azt jelenti, hogy minden tinédzser kegyetlen?

A nő levele hatalmas lavinát indított el, sokan kritizálták a nevelési módszereit. A hozzászólók nagy része azon az állasponton van, hogy teljesen elkényeztetik. Mivel a lány viselkedése ilyen, ezért szigorúbban kellene vele bánniuk. 

Nem azt mondom, hogy rossz szülő vagy valami hasonló, de leírtál egy elkényeztetett kölyköt, itt csak a megszorítás segíthet

– emelte ki egy kommentelő. 

Úgy hangzik, mintha elkényeztették volna. Ez azért van, mert tudja, hogy a viselkedésének nincsenek következményei

– írta egy másik szülő. 

Az anyuka válaszolgatott a hozzászólásokra, és elmondta, hogy a kisebb gyereke miatt aggódik leginkább. Nehezen viseli a veszekedéseket, egyre többször van egyedül a szobájában. Attól tart, hogy ez az állapot állandósulni fog. 

A hozzászólók egy kisebb része megírta, hogy a lány majd kinövi ezt a goromba viselkedést. Ám a többség azt gondolja, hogy csakis a szigor segíthet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves