Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Imádnivaló

Videó - ez a kislány szakította félbe Vilmos herceget: hihetetlen, hogyan reagált

2022. november 04.

1 perc olvasás

ELLE
videó vilmos herceg Katalin hercegné
Videó - ez a kislány szakította félbe Vilmos herceget: hihetetlen, hogyan reagált
© Getty Images/Max Mumby/Indigo

Vilmos herceg nagyon jól kezelte a helyzetet. 


Imádnivaló videó terjed az interneten! Vilmos herceg és Katalin hercegné Scarborough városába látogattak, hogy egy olyan programban vegyenek részt, ahol a fiatalok mentális egészségét támogatják. A házaspár nagyon jó hangulatban volt, vidáman köszöntöték az embereket, valamint még közös képeket is készítettek. Arra azonban senki nem számított, hogy egy kislány, Callie Rose hercegnő jelmezben jelenik meg az eseményen.

Félbeszakította a beszédét

A kislányra mindenki felfigyelt, amikor véletlenül félbeszakította Vilmos herceg beszédét. A gyermek világoskék ruhában jelent meg, de természetesen a hozzáillő masni sem maradhatott el, hogy az öltözéke tökéletes legyen. A kislány egy csokrot is átadott Katalin hercegnének. Vilmos herceg azonban éppen arról beszélt, hogy a projekt segíteni fogja a helyi közösséget, amikor a kislány betoppant. Természetesen Vilmos és a felesége is jót mosolyogtak a kislány cserfességén. 

Íme, a cuki pillanat

Katalin hercegné fülbevalóját akarja most mindenki

Mint megírtuk, Katalin hercegné egy 2500 forintos fülbevalót válaszott az eseményre. Az internetezők imádják az ékszert. A jó hír, hogy bárki megvásárolhatja a bizonyos darabot a High Street Accessorize lánc weboldalán. Sőt, most leárazták, így 1,50 fontért bárki elviheti!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves