Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lady Swift

Taylor Swift olyat tett, amit még Lady Gaga is elismerően kommentelt

2023. január 24.

2 perc olvasás

ELLE
Lady Gaga Taylor Swift étkezési zavar táplálkozás étkezési zavar
Taylor Swift olyat tett, amit még Lady Gaga is elismerően kommentelt
© Fotó: Christopher Polk/AMA2013/Getty Images for DCP

Lady Gaga Taylor Swift egy fontos vallomását kommentálta.


A Getty Images archívuma szerint Taylor Swift és Lady Gaga csak egyszer beszélgettek nyilvánosan: a 2013-as MTV Video Music Awards gálán, ahol sajnos Tudodki ült köztük, akivel Lady Gaga akkor élete legrosszabb döntéseként duettet énekelt. Ekkor készült róluk a fenti kép. Most egyikük kommentet küldött a másiknak – erről szól az alábbi cikk.

Taylor Swift vallomása

Taylor Swift dokumentumfilmje, a Miss Americana nem új: 2020-as. De most került fel belőle egy részlet a TikTokra, méghozzá az a részlet, amelyben az énekesnő arról beszél, mekkora nyomás volt rajta karrierjének egy pontján, hogy minél vékonyabb legyen.

Taylor Swift arról beszél ebben a videóban, hogy emlékszik, hogy amikor a legsoványabb volt, akkor ha az alakját szóvá tette valaki, akkor azt mondja, hogy dehogyis, eszik rendesen, csak rengeteget edz. Ennek a második fele volt csak igaz: tényleg rengeteget evett, de alig evett valamit.

Mint mondja, a tökéletes alakhoz akarta formálni a testét, de rájött, hogy ez lehetetlen, mert formás feneke csak akkor lesz, ha nincs csont és bőr állapotban, viszont ha úgy eszik, hogy a feneke kikerekedjen, akkor ezzel együtt minden más is kikerekedik, úgyhogy lőttek a lapos hasnak. Taylor Swift elismeri, hogy majdnem tönkretette magát, hogy ezt a lehetetlen szépségideált megvalósítsa – miután híres lett, táplálkozási zavarok kezdődtek el nála, egyre kevesebbet evett.

@angclswift this scene always breaks my heart.💔 | #taylorswift #swifttok ♬ suono originale - angclswift

Lady Gaga kommentje

A Page Six szúrta ki, hogy a fenti videóra Lady Gaga kommentelt egyet, talán ő is csak most látta Taylor Swift bő két éves dokumentumfilmjét. A következőket írta, egy fekete szívvel kiegészítve:

ez nagyon bátor, minden, amit mondtál. Wow!

Nem véletlen, hogy Lady Gaga megszólalt a témában: ő maga is vallott saját táplálkozási zavarairól. A középiskolában bulimiával küzdött, később anorexiás volt.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves