Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Zene

Nagy bejelentést tett Taylor Swift

2022. november 02.

2 perc olvasás

ELLE
Taylor Swift zene turné
Nagy bejelentést tett Taylor Swift
© Shutterstock

Most örülhetnek Taylor Swift rajongói!


Hamarosan újra turnézik Taylor Swift! Nemrégiben jelent meg az énekesnő Midnights című albuma, ami azóta is rekordokat döntöget, valamint a megjelenés után azonnal  a Spotify legtöbbet streamelt előadója lett Taylor. Korábban a világsztár már nyilatkozott arról, hogy szívesen turnézna újra, mert imád személyesen is találkozni a rajongóival, akik támogatják hosszú évek óta. 

A turné nevére is fény derült

Taylor legújabb turnéja az Eras nevet kapta, ami magyarul annyit jelent, hogy korszakok. A cím találó, ugyanis az énekesnő a koncertek alatt a zenei karrierjének a korszakait szeretné bemutatni, így valószínűleg bőven lesznek régi számok is a repertoárban.

Egyelőre csak az amerikai dátumokat jelentették be

Egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban jelentettek be dátumokat, de az énekesnő posztjából kiderült, hogy a turné nemzetközi lesz, ezért várhatóan több országban és kontinensen fellép majd. Az első koncert 2023 március 18-án lesz Arizona államban, Glendale városában. Az utolsó amerikai koncertre 2023 augusztus 5-én Los Angelesben kerül sor.

Utoljára 2018-ban turnézott 

Taylor Swift utoljára 2018-ban járta körbe a világot, és koncertezett. A Reputation World Tour közel 350 millió dollár bevételt hozott, megdöntve minden idők legnagyobb bevételt hozó turnéjának rekordját. Az énekesnő 2020-ban is útnak indult volna, de a koronavírus-járvány miatt a turné elmaradt. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves