Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Riley Keough

Szívszorító: Lisa Marie Presley lánya megosztotta az utolsó közös fotót

2023. január 25.

2 perc olvasás

ELLE
gyász közös fotó anya-lánya utolsó fotó Lisa Marie Presley Riley Keough
Szívszorító: Lisa Marie Presley lánya megosztotta az utolsó közös fotót
© Fotó: Instagram/RileyKeough

Riley Keough posztolta az utolsó közös képét édesanyjával, Lisa Marie Presley-vel.


Lassan két hete, hogy elhunyt Elvis Presley egyetlen lánya, Lisa Marie Presley. Most az ő lánya tett ki egy szívszorító posztot.

Anya és lánya

Riley Keough 1989-ben született Lisa Marie Presley első gyermekeként. Született egy öccse is: Benjamin Storm Keough 2020-ban öngyilkos lett, most már édesanyja mellette nyugszik Gracelandben. Amikor Lisa Marie Presley meghalt, néhány nappal később Riley Keough a fenti közös, régi képet posztolta az Instagramjára.

Legfrissebb posztja szintén egy közös kép, ez pedig a legutolsó találkozásukat örökíti meg. A 33 éves színésznő a következőket írja a fotóhoz:

nagy áldás, hogy van fotó az alkalomról, amikor utoljára láttam az én gyönyönyű mamámat. Hálás vagyok, hogy Georgie Flores megcsinálta ezt a képet.

Itt a fotó.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

Még néhány információ Riley Keough életéről

Lassan három éve, hogy Riley Keough édestestvére elhunyt, de a színésznőnek van két féltestvére is. Harper Vivienne Ann Lockwood és Finley Aaron Love Lockwood ikrek, és Lisa Marie Presley negyedik házasságából születtek 2008-ban. Az édesapa Michael Lockwood, a házasságnak 2016-ban vége szakadt.

Bár zenészcsaládból származik, Riley Keough inkább színésznőként lett sikeres. Benne volt a Magic Mike-ban és a Mad Max: Fury Roadban is, illetve a The Girlfriend Experience című sorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-ra is jelölték. Legutóbb az Elvis című film kapcsán volt róla szó a hírekben, igaz, a nagyapja életét feldolgozó alkotásban nem szerepelt, csak részt vett a film promóciójában.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves