Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

A gyerekek után egy magánrepülőn balhézik Shakira és Piqué

2022. augusztus 15.

1 perc olvasás

ELLE
shakira szakítás Gerard Piqué magánrepülő
A gyerekek után egy magánrepülőn balhézik Shakira és Piqué
© Getty Images/NurPhoto

Shakira és Gerard Piqué bármin képesek összeveszni.


Shakira és Gerard Piqué közös vagyona hatalmas összeg lehet. Most kiderült, hogy az énekesnő és a katalán focista nem csak a gyerekeken tudnak összekapni. Állítólag az egykori álompár most azzal kapcsolatban nem tud megegyezni, hogy mi legyen a közös magánrepülőjükkel. 

Állítólag a repülőgép nagyjából 20 millió dolláért ér és 10 utas szállítására alkalmas. Sőt, egy kétágyas hálószoba, egy ebédlő, egy nappali és egy TV is megtalálható rajta. Nos, a jelenlegi információk szerint egyikőjük sem akar engedni a luxusból, így egyelőre nem dőlt el, hogy ki tartja meg a repülőgépet, de valószínűleg az ügyvédek majd pontot tesznek az ügy végére. 

Piqué újra szerelmes

Mint megírtuk, Piqué újra szerelmes. A focista állítólag egy 23 éves egyetemistával alkot egy párt, aki a cégénél dolgozik. A pletykák szerint a kapcsolat egyre komolyabb és a labdarúgó nagyon védi a lányt a támadásoktól és a rosszindulatú emberektől. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves