Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hamis vádak

Ricky Martin belebetegedett a vérfertőzési botrányba

2022. július 22.

2 perc olvasás

ELLE
ricky martin vérfertőzés Ricky Martin vádak szexuális abúzus felmentés
Ricky Martin belebetegedett a vérfertőzési botrányba
© Shutterstock

Miután ejtették az ellene felhozott borzasztó vádakat, Ricky Martin most a gyógyulásra szeretne koncentrálni.


Alig pár héttel azután, hogy távolságtartási végzést adtak ki Ricky Martin ellen, a bíróság ejtette az ügyet, miután unokaöccse visszavonta az énekes ellen felhozott vádakat. Testvére fia, Eric Martin többek között szexuális visszaéléssel és vérfertőzéssel gyanúsította meg Ricky Martint, aki a bírósági ügy lezárultával a kamerák elé állt.

Beszédében elmondta, mindeddig jogi okokból nem reagált az ellene felhozott fájdalmas és pusztító vádakra, most azonban eljött az ideje, hogy minden energiáját a gyógyulásra összpontosítsa.

„Hála istennek az állítások hamisnak bizonyultak, de most elmondom az igazat. Ez az egész annyira fájdalmas volt. Lesújtó volt számomra, a családom és a barátaim számára is. Senkinek sem kívánom ezt.”

A zenébe menekül Ricky Martin

Bár Ricky nem nevezte meg a vádlóját, neki is üzent a bírósági döntés után.

„Annak a személynek, aki ezt az ostobaságot állította, a legjobbakat kívánom. Találja meg a segítséget ahhoz, hogy új életet kezdhessen, ami tele van szeretettel, igazsággal és örömmel, és ne bántson senki mást.”

Az énekes kiemelte, hogy a prioritásai között most a gyógyulás áll az első helyen. Ehhez természetesen a zenét hívja segítségül – alig várja, hogy újra színpadra állhasson és szórakoztathassa a közönséget a dalaival.

Végezetül köszönetet mondott a barátainak és a rajongóinak, akik végig kiálltak mellette a borzasztó vádak ellenére is.

Ricky Martin ügyvédei kiemelték, hogy a vádló minden külső nyomás nélkül lépett vissza az ügytől. Hozzátették, hogy az a személy, aki felhozta a hamis vádakat, komoly mentális problémákkal küzd.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves