Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Erzsébet királynő után nevezte el a lányát Rebel Wilson

2022. november 09.

1 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő gyereknevelés rebel wilson gólyahír
Erzsébet királynő után nevezte el a lányát Rebel Wilson
© Getty Images/Randy Holmes

Rebel Wilson elárulta, honnan kapta a kislánya a nevét. 


Mint megírtuk, édesanya lett Rebel Wilson! A világhírű színésznő első gyermeke béranya segítségével jött világra. A sztár egy édes fotót is posztolt a kicsiről, valamint megható sorokat írt arról, hogy mekkora boldogságot érez, amióta a kislánya vele van. Most azonban az is kiderült, hogy a gyermek, miért kapta a Royce Lilian Elizabeth Wilson nevet.

Erzsébet királynő az oka

Egy eredeti nevet akartam, ami R betűvel kezdődik, és végül emellett döntöttem

- árulta el a színésznő, hogy miért Royce lett a kicsi első neve.

A kislány két második nevet is kapott: Lilian és Elizabeth. Kiderült, hogy mindkettő név Rebel családtagjai után lett a kislányé. Az Elizabeth név azonban Rebel Wilson második neve is, amit ő a néhai brit uralkodó után kapott, ezért lényegében a kislánya is a királynő miatt kapta.

Lillian és Elizabeth mindketten olyan nevek, akiket a családomban olyan nők viselnek, akiket csodálok. Elizabeth, egyben a középső nevem is, a néhai királynő után

 - mondta.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves