Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TESTSÚLY

Szívszorító üzenetet küldött Rebel Wilson minden nőnek, aki fogyni akar

2022. július 04.

2 perc olvasás

ELLE
diéta fogyás rebel wilson testsúly
Szívszorító üzenetet küldött Rebel Wilson minden nőnek, aki fogyni akar
© instagram.com/rebelwilson

Rebel Wilson szeretne reményt adni minden nőnek, aki súlyproblémákkal küzd.


Rebel Wilson súlya, fogyása vagy éppen hízása állandó beszédtéma. Most azonban ő maga beszélt őszintén testének alakulásáról, bebizonyítva, hogy nem minden a mérleg körül forog az életben. 

Sok fontosabb dolog van a fogyásnál Rebel Wilson szerint

A 42 éves színésznő szombaton megosztott egy fotót, amelyen egy medence mellett áll, rózsaszín-fehér fürdőruhát viselve. A bejegyzéshez fúzött gondolataiban pedig Rebel Wilson elárulta: meghízott a nyaraláson.

Most vettem észre, hogy 3 kg-ot híztam a nyaralásom alatt. Egy csodálatos all-inclusive üdülőhelyen vagyok, és elvesztettem minden önkontrollomat. De tudod mit? Holnap megtehetem, hogy felkelek, elmegyek edzőterembe, hidratálok, egészségesen táplálkozom, és szeretem magam. Nem dől össze a világ. Nem segít, ha kemény vagy magaddal szemben, tudom, milyen az, amikor túl szigorúan bánsz a testeddel, és semmit nem engedsz neki. Ilyet nem szabad csinálni. Ha azzal küzdesz minden nap, mint én korábban, hogy hogy nézel ki, akkor tudnod kell, hogy te több vagy ennél. Nem csak a külsőd vagy a tested vagy. Soha nem a súlyod határoz meg téged.

Az üzenetet egy motivációs, az önszeretet példáját mutató gondolattal zárta Rebel Wilson:

Csak próbálj meg minden tőled telhetőt, hogy egészséges legyél, és ne légy olyan kemény magaddal Légy önmagad legjobb verziója.

Egyetlen vágya van Rebel WIlsonnak

Rebel Wilson egyébként őszintén beszélt róla, hogy azért kezdett fogyni, mert gyermekre vágyik. Szeretné, ha minél hamarabb édesanya lehetne, ám az orvosa szerint erre azzal tudja növelni az esélyt, ha lefogy. A színésznő azt vallja, amikor egészségügyi okokól fogyni kezdett, nem volt konkrét súlyálom. Nem tudta, mennyit kellene még leadnia, hogy elégedett legyen. Egyszerűen csak arra törekedett a mindennapokban, hogy önmaga legjobb verziója legyen,  és mivel minden tőle telhetőt megtett a mindennapokban ennek érdekében, az eredmény sem maradt el. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves