Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sztárgyerek

Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott lánya

2022. július 28.

2 perc olvasás

ELLE
Nicole Kidman tom cruise Bella Cruise
 Így néz ki most Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott lánya
© Getty Images/Vinnie Zuffante

Már 29 éves Nicole Kidman és Tom Cruise lánya, Bella Cruise. 


Hiába nőtt fel a fényűző Hollywoodban Isabella Cruise, a sztárcsemete mindent hátrahagyott és az Egyesült Királyságba költözött. Nicole Kidman és Tom Cruise ritkán látott lánya a férjével, Max Parkerrel költözött Európába. A házaspár egy mesés, háromszobás lakásban él Dél-Londonban.

Művészként dolgozik

Bella nem követte a szülei példáját és sosem tört színészi babérokra, de a művészet nagy szerepet játszik az életében. A közösségi oldalaira ritkán posztol, de a leggyakrabban a munkáit szokta megosztani. A férjével egyelőre gyerekeik nincsenek, de van egy gyíkjuk házikedvencként.

Ilyen kapcsolatban áll a szüleivel

Bellát és a fiútestvérét, Connort adoptálta Nicole Kidman és Tom Cruise. A csúnya válásuk azonban a gyerekeket is megviselte. A színész 2001-ben adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Sokáig pletykálták, hogy Bella egyáltalán nincs jóban az anyukájával, mert a testvérével a szcientológia felé érdeklődtek, ám ezt a színésznő nem támogatta. Tom Cruise szintén oszlopos tagja a szcientológiának. 2019-ben azonban nyilatkozott Nicole Kidman a kapcsolatukról.

Meghozták a döntésüket a szcientológiával kapcsolatban. Az a feladatunk szülőként, hogy mindig feltétel nélküli szeretetet biztosítsunk a gyerekünknek

- mondta néhány évvel ezelőtt a színésznő.

Néhány éve Bellát kérdezték egy interjú során azzal kapcsolatban, hogy tartja-e a kapcsolatot a szüleivel:

Persze, hogy beszélünk. Ők a szüleim

- nyilatkozta akkor az egykori sztárpár gyermeke.

Így néz ki most

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves