Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Búcsú

Megható módon búcsúzott Nick Carter a testvérétől

2022. november 07.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
backstreet boys búcsú halál Nick Carter Aaron Carter
Megható módon búcsúzott Nick Carter a testvérétől
© Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

Mindenkit megrázott Aaron Carter tragikus halála, a 34 éves énekestől megható bejegyzésben búcsúzott a testvére. 


Szombaton otthonában holtak találták Aaron Cartert. A 34 éves énekes régóta küzdött mentális problémákkal, emellett rendszeresen használt különféle kábítószereket, és ivott. Bár a halál pontos okát még nem közülték, Nick Carter legújabb bejegyzésében erre is kitért. 

Így búcsúzott Aaron Cartertől a testvére

Nick Cartert megrendítette a testvére halála, olyannyira, hogy a színpadon könnyekben tőrt ki. A Backstreet Boys énekese a közösségi médiában is megemlékezett a testvéréről, közzétett több régebbi fotót, és megható sorokat írt az öccséről. 

Megszakad a szívem. Annak ellenére, hogy az öcsémmel bonyolult volt a kapcsolatunk, az iránta érzett szeretetem sosem halványult el. Mindig abban reménykedtem, hogy egészséges útra fog térni, és megtalálja azt a segítséget, amire annyira szüksége volt. Néha hibáztatni akarunk valakit, vagy valamit a veszteségért, de az igazság, hogy itt a függőség és a mentális betegségek a valódi gonosztevők. Jobban fog hiányozni a testvérem, mint bárki. Szeretlek Chizz. Most végre megkaphatod azt a békét, amit a Földön sosem találtál meg...Szeretlek öcsém. 

Aaron Carter halála mindenkit megdöbbentett, annak ellenére, hogy az egykori énekes többször is volt elvonón, és nem olyan régen elvesztette a gyermeke felügyelei jogát. Korábban azt nyilatkozta, hogy nem esett vissza, szeretne változni, és mindent meg akar tenni azért, hogy visszaszerezze a felügyeleti jogot. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves