Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

EMLÉKEK

Matthew McConaughey bevallotta, hogy 15 évesen szexre kényszerítették

2022. október 05.

2 perc olvasás

ELLE
erőszak szex szexuális zaklatás Matthew MacCounaghey
Matthew McConaughey bevallotta, hogy 15 évesen szexre kényszerítették
© Shutterstock

Matthew McConaughey megrázó vallomást tett. 


Matthew McConaughey őszintén bevallotta, 15 évesen szexuális erőszak áldozata volt.

A színész korábban is utalt már a történtekre

Korábban a Zöldlámpa című könyvében már utalt arra, hogy ilyen történéseken kellett keresztül mennie, ám most őszintén nyilatkozott is erről az időszakról. A nemrégiben megjelent Amanda de Cadenet The Conversation: About the Men podcastben tabuk nélkül mesélt a zaklatásról. 

Nem tehetem meg, hogy félek a kapcsolatoktól, csak mert az első szexuális élményem erőszak volt. Ez az egész borzasztó, de nem engedem. Nem fogom hagyni, hogy legyűrjön, nem fogom engedni, hogy megrengesse az emberekbe vetett hitemet. Nem engedem, hogy emiatt ne legyen egy egészséges, rendes kapcsolatom. Ez nem alkuképes, ezen nincs mit magyarázni. 

Matthew McConaughey elárulta, hogy amennyire lehet, gyorsan túltette magát a dolgon, amelyben sokat segítettek az ezt követő kapcsolatai. 

Ezt követően egészséges kapcsolataim voltak. Csak olyan lányokkal szexeltem, akiket tényleg kedveltem, és akik engem is kedveltek. Meghitt kapcsolataim lettek, és jól éreztem magam.

Matthew McConaughey úgy érzi, muszáj volt túllépni a történteken

A színész azt mondja, szerencsésnek tartja magát, hogy sikerült túllépnie a negatív élményeken, de úgy érzi, ez nagyon emberfüggő.

Nincs titok. Nincs arra recept, hogyan győzheted le ezeket a démonokat. De nem volt más lehetőségem, mert túlságosan szeretem az életet. Hiszek az élet szépségében, az emberek jóságában. Ezt még ez sem vehette el tőlem. Már nagyon jól tudom, mire kell vigyáznom, hogy a lelkem ép maradjon. 

A Zöldlámpában Matthew McConaughey azt is elárulta, hogy 18 évesen egy férfi molesztálta egy furgon hátuljában, miközben eszméletlen volt.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves