Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Furcsa videó

Madonna egyenesen ijesztő új videójában

2022. november 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
énekesnő madonna videó ijesztő
Madonna egyenesen ijesztő új videójában
© Fotó: tiktok/@madonna

A 64 éves énekesnő még mindig tud meglepetéseket okozni. Madonna most ismét bizarr videójával hívta fel magára a figyelmet. 


Madonna számára az utóbbi időben az Instagram vált a legfőbb platformmá. Az énekesnő egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy megbotránkoztassa a rajongóit, merész tartalmaival pedig ez igazán egyszerű. 

Madonna ismét túlzásba esett

A híresség nem is olyan régen kemény kritikát fogalmazott meg a népszerű popénekesnőkről, majd egy bizarr videóban keresett magának új edzőt. Ám úgy tűnik továbbra sem szeretné magát visszafogni, az elmúlt időszakban több rövid videót közzétett, melyekben eléggé ijesztően fest. 

Az elsőként az Instagramra töltött fel egy pár másodperces videót, melyben trágár szöveget énekel. A popsztár kifejezetten dühösnek hat, a kameraállásnak köszönhetően könnyű tőle megijedni. 

A popsztár külseje a rajongókat is megijesztette, többen kiemelték, hogy szemöldök nélkül félelmetes hatást kelt. Míg mások az Adam’s Family egyik tagjához hasonlították. 

Ha ez még nem lett volna elég, Madonna egy másik videót is közzétett, melyet a TikTok-ra töltött fel. Itt már jókedvűen táncol, nyoma sincs a dühös hangulatnak. 

Az erotikus tánchoz nem öltözött túl, csak neccharisnyát, melltartót, illetve bugyit visel. Madonna szemöldöke itt is hiányzik, így az arca valóban furcsa hatást kelt. Az erős smink sem segít a helyzeten, az csak még jobban kiemeli, hogy valami nincs rendben. 

Az énekesnő hatalmas nyakláncai most sem hiányozhattak, az ékszereket az utóbbi időben szinte mindig viseli. Mondhatni legfőbb kiegészítőivé váltak. Úgy tűnik Madonna szereti sokkolni a rajongóit a videóival, kíváncsian várjuk, hogy legközelebb mivel okoz meglepetést. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves