Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kardashian család

Kris Jenner hátborzongató dologra kötelezné lányait halála után

2022. október 21.

1 perc olvasás

ELLE
kim kardashian khloé kardashian Kris Jenner kívánság
Kris Jenner hátborzongató dologra kötelezné lányait halála után
© Getty Images/Frazer Harrison

Kris Jenner bizarr dolgot kért. 


Kris Jenner a Kardashian valóságshow legújabb epizódjában elmondta, hogy mi a halála előtti kívánsága. A Kardashian-Jenner klán anyukája azt szeretné, hogy a hamvait a gyerekei nyakláncokban hordják majd. Mondani sem kell, hogy a család annyira nem volt elragadtatva a kéréstől.

A csontjaiból is ékszer készül 

A menedzser édesanya nemrégiben csipőprotézist kapott, majd otthon lábadozott. Kim Kardashian megkérte az édesanyja orvosait, hogy tartsák meg az eltávolított csontrészeket, mert később ékszert szeretnének készíttetni belőlük. 

Kim megkérte az orvost, hogy mentse meg neki a csontjaimat, hogy ékszereket készíthessen belőle

- mondta Kris Jenner a telefonban Kylie Jennernek, aki eléggé furcsának találta a dolgot.

Itt a másik bizarr kérés

Habár a 66 éves reality-sztár hatalmas vagyont fog hagyni a gyerekeire, kitalált valami mást is, hogy mindig velük lehessen. Kris Jenner azt szeretné, hogy hamvasszák el a halála után és a gyermekei nyakláncokban hordják őt magukkal. Kylie és Khloé Kardashian ettől az ötlettől sem voltak elragadtatva. 

Ha kómába kerül

Kris azt is elárulta, ha valaha kómába kerül, egy dologról akkor sem lesz hajlandó lemondani. A sztár mindenképpen hetente új körmöket szeretne majd, mert valószínűleg sok látogatója lesz, és nem szeretné, hogy ápolatlan körmökkel lássák. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves