Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Elképesztő, mit tiltott meg Vilmos herceg az alkalmazottainak

2022. szeptember 29.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család szabályok szabályzat vilmos herceg György herceg brit királyi család
Elképesztő, mit tiltott meg Vilmos herceg az alkalmazottainak
© Getty Images/Samir Hussein

Új oldaláról mutatkozott meg Vilmos herceg: elképesztő, milyen előírást tiltott meg az alkalmazottainak!


A világhírnév, az örökölt királyi státusz és az óriási családi vagyon ellenére Vilmos herceg és Katalin hercegné a lehető leghétköznapibb életet próbálja biztosítani gyermekeinek, így a trónörökös György hercegnek, a divatimádó Sarolta hercegnőnek és a kis Lajos hercegnek is. A hercegi pár kiemelt figyelmet szentel a gyermekeik fejlődésére, valamint a szabályok betartatására, ám arra is törekednek, hogy ugyanúgy neveljék a gyermekeiket, mint bármelyik más szülő.

Vilmos herceg hihetetlen dolgot tiltott meg az alkalmazottainak 

Ahhoz, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei ugyanolyan kisgyermekeknek érezzék magukat, mint az iskolatársaik, különleges udvari szabály került módosításra.

A hercegi pár új windsori otthonában az alkalmazottak számára előírás lett a hétköznapi elegáns öltözékek viselete az állandó öltönyök és kiskosztümök helyett. Erre állítólag azért volt szükség, mert Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeit feszélyezte a sok öltönyös alkalmazott, akik mellett nem érezték biztonságban magukat.

Vilmos herceg új dress code-ot írt elő az alkalmazottainak

A hercegi pár alkalmazottainak új dress code-ja a casual elegant kifejezésben nyilvánul meg, amibe férfiak számára a farmer inggel, zakóval, kötött mellénnyel vagy pulóverrel; a nők számára pedig midi hosszúságú ruhában vagy blúzzal és hosszú szárú nadrágban nyilvánul meg.

Az alkalmazottak írásban kapták meg az új öltözködési szabályzatukat, melynek mindannyian nagyon örülnek. Állítólag az elmúlt két évben csak péntekenként volt megengedett a lazább, farmeres viselet, ám Vilmos herceg most előírásként alkalmazza azt az összes otthonában dolgozó személy számára.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves