Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIRÁLYI CSALÁD

Megdöbbentő, milyen most a viszony Katalin hercegné és Meghan Markle között

2022. október 04.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
királyi család meghan markle brit királyi család Katalin hercegné
Megdöbbentő, milyen most a viszony Katalin hercegné és Meghan Markle között
© Getty Images/Pool/Samir Hussein

Elképesztő, de Katalin hercegné és Meghan Markle között még mindig nem csendesednek a viszályok! 


Bár eddig minden jel arra utalt, hogy Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné, valamint Harry herceg és felesége, Meghan Markle Erzsébet királynő halála után újra kibékült egymással, a bennfenttesek elárulták, hogy erről szó sincs, sőt! Állítólag még soha nem volt olyan kényelmetlen és feszült Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata, mint most! 

Harry herceg és Meghan Markle békülni szeretne, a királyi család nem

Állítólag Harry herceg és felesége, Meghan Markle mindent megtesz azért, hogy újra normális legyen a viszony a királyi családdal, ám a királyi családtagok hallani sem akarnak a békülésről. Meghan Markle állítólag egy privát találkozót is kért Károly királytól, hogy rendezzék a nézeteltéréseiket, ahogyan Harry herceg is szeretett volna kibékülni az édesapjával. Ez utóbbi állítólag annyira megdöbbentette a családtagokat, hogy egy lakáj szerint Kamilla királyné ki is köpte a teáját.

Harry herceg és Meghan Markle azóta is durva megaláztatásokat szenved el a királyi családtól, Katalin hercegnének pedig ebben állítólag kulcsszerepe van.

Katalin hercegné hallani sem akar Meghan Markle-ról

A lakájok szerint Katalin hercegné nyitott lenne a Harry herceggel való békülésre, ám Meghan Markle-ról hallani sem akar. Állítólag ezért lehetséges az is, hogy bár a két nő együtt jelent meg a londoni Buckingham-palotánál lévő tiszteletnyilvánításon, sem akkor, sem más hivatalos eseményen nem beszéltek egymással.

Katalin hercegné állítólag szóba sem akar állni Meghannal, pedig a nézeteltéréseik rendezése végett kulcsfontosságú lenne, hogy a két hercegné kibéküljön egymással. Ha viszont ez így megy tovább, akkor nem valószínű, hogy mostanában jó lesz a viszony Harry herceg és Meghan Markle, valamint a trónörökös Vilmos herceg és Katalin hercengé között, ami nemcsak édesanyjukat, Diana hercegnét töltené el szomorúsággal, hanem az egész brit nemzetet is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves