Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyermekáldás

Katalin hercegné családja újabb taggal bővült

2022. július 12.

1 perc olvasás

ELLE
angol királyi család királyi család Katalin hercegné gyerekszületés
Katalin hercegné családja újabb taggal bővült
© Leon Neal / AFP

Újabb kisbaba született Katalin hercegné rokonságában – húga, Pippa Middleton harmadszor is édesanya lett. 


Izgalmasan és minden bizonnyal fárasztóan telnek a napok mostanában a Middleton családnál, nemrégiben ugyanis megszületett Pippa Middleton harmadik gyermeke is. Katalin hercegné húga júniusban, a királynő platinajubileumi ünnepségén fedte fel a nyilvánosság előtt, hogy harmadik gyermeküket várják férjével, James Matthewsszal, azóta pedig világra is jött a kisbaba. 

Az új családtag nevét egyelőre nem árulták el a szülők, de azt tudni lehet, hogy kislány, vagyis idősebb gyermekeik, a 4 éves Arthur és az egy éves Grace Elizabeth Jane kishúgnak örülhetnek. 

Ugyanott született, ahol Katalin hercegné gyermekei is

A 38 éves Pippa Middleton ugyanazt a kórházat választotta a szülés helyszínéül, ahol annak idején Katalin hercegné és Vilmos herceg mindhárom gyermeke is a világra jött, a londoni St. Mary’s kórház egy elkülönített szárnyában. A kislány Katalin és Pippa szüleinek hatodik unokája. 

A Daily Mail értesülései szerint az immár ötfős család nemrégiben vásárolt új, nagyobb otthont Berkshire-ben, Windsor környékén. Így közelebb lesznek a cambridge-i hercegi párhoz is, hiszen Katalin és Vilmos is a windsori kastélytól nem messzire helyezte át a családi rezidenciát. Mi több, a harmadik Middleton testvér, a nemrégiben botrányba keveredett James Middleton sem lesz messze tőlük, hiszen ő is egy berkshire-i farmon él. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves