Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

III. Károly

Kitálaltak az alkalmazottak: ilyen valójában III. Károly

2022. szeptember 27.

1 perc olvasás

ELLE
Károly király új király III. Károly
Kitálaltak az alkalmazottak: ilyen valójában III. Károly
© AFP/ POOL/ Jon Super

Egy új könyvből most kiderült, hogyan jellemzik III. Károlyt az alkalmazottai. 


III. Károly egy heves vérmérsékletű és hatalmas munkamorállal rendelkező főnök, aki néha külső tanácsadók bűvkörébe kerül.

Egy korábbi munkatársa szerint a  király egy szempillantás alatt képes nulláról hatvanra kapcsolni, majd újra lenyugodni, bár haragját ritkán tölti le az embereken. 

Néhány dolog frusztrálja őt, különösen a média

– mondta el egy bennfentes Valentine Low Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown című könyvében. 

Károly korábbi munkatársai úgy jellemezték őt, mint akinek óriási kitartása és rengeteg ötlete van, és mindig dolgozik, a hét minden napján. A király hasonlót vár el a személyzetétől is, ezért bármikor számítani lehet tőle telefonhívásra, egészen este 11 óráig, sőt még karácsonykor is - állítja a könyv. 

Bármelyik pillanatban felhívhat valamilyen ügyben. Dolgozik a dobozain, az ötletein, a papírjain. Igen csak intenzív a tempója

– mondta egy volt udvaronc. 

Rengeteg hobbija van 

A könyv megjegyzi:  Károlynak nagyon sok érdeklődési köre van, ezért összegyűjtött maga köré egy maroknyi külső tanácsadót, akik megosztják egymással és vele gondolataikat például az építészet, az alternatív gyógyászat, az üzleti élet, a biogazdálkodás és a média témakörében. A Daily Mail azonban megjegyzi: Károlynak sokszor nehézséget okozott, hogy melyik tanácsokat fogadja meg. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves