Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Baleset

Szívszaggató részletek derültek ki Jeremy Renner balesetéről: az unokaöccsét próbálta menteni

2023. január 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
baleset színész Jeremy Renner hókortó új információk
Szívszaggató részletek derültek ki Jeremy Renner balesetéről: az unokaöccsét próbálta menteni
© Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images

Jeremy Renner állapota folyamatosan javul, most pedig egy rendőrségi jelentésnek köszönhetően kiderültek a baleset részletei. 


Újabb részletek láttak napvilágot Jeremy Renner balesetéről. Kiderült, hogy a színész unokaöccsét gázolta volna el a hókotró, ha nem lép közbe. 

Családtagját próbálta menteni Jeremy Renner

A színész még január elején szenvedett súlyos balesetet a nevadai otthona közelében. Az egyik családtag autóját szerette volna kiszabadítani a hó fogságából, amikor elszabadult a hókotró, és maga alá gyűrte. A színészt nagyon súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Kétszer már megműtötték, és újabb műtétek várnak rá. Eltört több mint 30 csontja, megsérült a mellkasa, így sok időbe fog telni, amíg teljesen felépül. 

Most a rendőrségi jelentésből újabb részletek derültek ki. Az információkat a CNN hozta nyilvánosságra, ebből tudtuk meg, hogy a színész éppen a havat takarította el, amikor kiszállt a járműből, de a kéziféket nem húzta be. A dombon lévő hókortó elkezdett lefelé gurulni, egyenesen az unokaöccse felé. 

Jeremy amikor ezt meglátta, megpróbált visszajutni a vezetőfülkébe, amikor a leesett a járműről, ami ezután áthajtott rajta. A vizsgálatokból kiderült, hogy nem egyedül a színész hibája volt a baleset, a hókotrónak voltak mechanikai problémái, például a kéziféket jelző lámpa nem világított megfelelően. 

Attól tartott, hogy a Pistenbully megüti (az unokaöccsét), ezért úgy döntött, hogy megpróbálja megállítani vagy elterelni a Pistenbullyt

– áll a jelentésben. Ezt maga a színész mondta a nyomozóknak a kórházban. 

A színésznek ezután az unokaöccse segített, majd csatlakozott hozzájuk egy szomszéd, és kihívta a mentőket. Jeremy Rennert heteken keresztül kórházban kezelték, pár nappal ezelőtt hazatérhetett a családjához, jelenleg otthon gyógyul. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves