Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Videó

Jennifer Lopez családi fotójától neked is könny szökik a szemedbe

2022. november 28.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Jennifer Lopez család videó Ben Affleck Hálaadás
Jennifer Lopez családi fotójától neked is könny szökik a szemedbe
© Fotó: Amy Sussman / Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck most ünnepelte először a hálaadást házaspárként, az énekesnő pedig egy különleges videót töltött fel. 


Pár héttel ezelőtt Jennifer Lopez egy interjúban árulta el, hogy mennyire kiegyensúlyozott a családi életük. Igyekeznek tudatosan nevelni a gyerekeket, és megtanítani őket a fontos értékekre. Most ezt az idilli képet erősíti tovább az énekesnő új videója. 

Így töltötte a hálaadást Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer és Ben nyáron házasodtak össze, így ez az első év, amikor családként ünnepelhetik a hálaadást. Az énekesnő videójából kiderült, miként készültek az ünnepre, az biztos, hogy rengeteg finom fogás, és sütemény került az asztalra. 

Természetesen a meghitt pillanatok sem maradhattak ki, Jennifer videójába bekerült egy közös fotó Ben Affleckről, és a fiáról. A képen Max éppen a színész vállán alszik. A családi kép láttán a rajongók valósággal elolvadtak, hiszen korábban az énekesnő sosem osztott meg ennyire bensőséges pillanatokat

A videóban feltűnik Emma is, aki közösen készítette a vacsorát az édesanyjával. Ben Affleck láthatóan nagyon jó kapcsolatot ápol Jennifer gyermekeivel, mivel a hétvégén együtt voltak vásárolni a termelői piacon. A családi fotókat itt nézheted meg

Az énekesnő pénteken jelentette be, hogy érkezik az új albuma, ami a This is Me... Now címet viseli majd. Az album a 2002-ben megjelent This is Me...Then folytatása lesz, és több Ben Affleck ihlette dal is szerepelni fog rajta. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves