Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Közösségi média

Aggódnak a rajongók: nem értik, Jennifer Lopez miért törölte az összes fotóját

2022. november 24.

1 perc olvasás

ELLE
fotó közösségi média Jennifer Lopez ben affleck
Aggódnak a rajongók: nem értik, Jennifer Lopez miért törölte az összes fotóját
© Getty Images/Phillip Faraone

Jennifer Lopezről beszél most mindenki. 


Jennifer Lopez furcsa dolgot művelt! Az énekesnő  törölte az összes Instagram posztját, a rajongók pedig azon tűnödnek, hogy mi lehet az oka a sztár döntésének. JLo idén a karrierjében és a magánéletében is szárnyalt, néhány hónappal ezelőtt Ben Affleck felesége lett. 

Mi állhat a háttében?

Jennifer Lopez érdekes módon még azokat a posztokat is törölte, amelyeken a férje is látható. A rajongók okkal kezdtek el azon tűnödni, hogy talán a kapcsolatukban történt valami. Nos, a másik magyarázat az lehet, hogy az énekesnő valami nagy bejelentésre készül. A hírességek gyakran vonulnak vissza a közösségi médiától, mielőtt valami nagy dologra készülnének. 

Mindenki aggódik

Mi történik? 

- írta egy rajongó.

Új zenéről van szó?

Sokan úgy gondolják, hogy JLo hamarosan új zenével tér vissza, és ennek a bejelentése várat magára. Nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez trükközik a rajongóival, de a nagy bejelentésről le fogja rántani a leplet, amint készen áll. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves