Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lakáscsere

Jennifer Aniston vette meg Oprah Winfrey mediterrán villáját

2022. szeptember 29.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés lakás Dekoráció villa sztárotthon Jennifer Aniston
Jennifer Aniston vette meg Oprah Winfrey mediterrán villáját
© HUBERT BOESL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Kézről kézre járnak Hollywoodban a luxusingatlanok, most épp Jennifer Aniston vásárolta meg Oprah Winfrey villáját. 


A médiamágnás és sokoldalú ikon, Oprah Winfrey, eladta hatalmas, 14,8 millió dolláros mediterrán stílusú Montecito-i villáját az A-listás színésznőnek, Jennifer Anistonnak, írta meg a Dirt magazin. A sztárokkal sűrűn lakott városban, gyakoriak az ilyen celeb adásvételek. Meghan hercegné és Harry herceg is  ezen a fényűző helyen élnek.

Winfrey 2021 elején, 10,5 millió dollárért vásárolta az egy hektáros birtokkal együtt a mediterrán stílusú villát, a területen lévő két kis házikóval együtt. Ezután két részre osztotta a birtokot, és más-más vevőnek adta el őket. Augusztus közepén a két kis házikót 2,3 millió dollárért Bob Greene-nek, Winfrey személyi edzőjének, a következő héten a mediterrán főépületes területet közel 14,8 millió dollárért Jennifer Aniston színésznőnek.

Fotó: Google/Dirt

Mivel az ingatlanok soha nem kerültek az ingatlanpiacra, nincs kép Aniston új házáról, de annyit lehet tudni, hogy az U-alakú villa négy hálószobát, három fürdőt foglal magában, a fásított területén pedig különálló vendégház és önálló edzőterem található.

Az ingatlanmágnás Winfrey még mindig sok más ház tulajdonosa is, a televíziós személyiség fő rezidenciája azonban továbbra is a 26 hektáros „Ígéret Földje” birtoka maradt a 185 négyzetméteres villájával, amely Montecito más részén található.

Ami Anistont illeti, fő lakóhelye valószínűleg az a Los Angeles-i ház marad, amelyet még 2012-ben vásárolt meg 21 millió dollárért. A Bel Air egyik dombtetőjén elhelyezkedő ingatlant a Jóbarátok sztár alaposan felújította, mivel a modern stílusú házat a sztárépítész, A. Quincy Jones építette még 1965-ben. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves