Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vörös szőnyeg

Ő Henry Cavill barátnője: először jelentek meg együtt a vörös szőnyegen

2022. október 28.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
filmpremier vörös szőnyeg Henry Cavill
Ő Henry Cavill barátnője: először jelentek meg együtt a vörös szőnyegen
© Fotó: Taylor Hill / Getty Images

Henry Cavill és Natalie Viscuso több mint egy éve alkotnak egy párt, most mutatkoztak először együtt nyilvánosan. 


A 39 éves színész az utóbbi időszakban féltve őrzi a magánéletét, ritkán oszt meg a kapcsolatáról bármit is, ám most mégis kivételt tett. Az Enola Holmes második részének a premierjére Henry Cavill a kedvesével érkezett. 

Henry Cavill barátnője csodásan festett a premieren

A színész 2021 tavaszán egy Instagram-bejegyzésben jelentette be a kapcsolatát Natalie Viscuso-val. A páros fotója szélesebesen száguldott végig az interneten, ám a színész azóta nem sokat beszélt a kapcsolatáról. Alkalmanként megoszt pár közös képet, de ezeket nem viszi túlzásba, úgy tűnik szeretnék megtartani maguknak a közös pillanatokat. 

Korábban még sosem mutatkoztak együtt a vörös szőnyegen, ez az első alkalom, hogy Natalie is elkísérte a színészt egy filmpremierre. Natalie egyébként a Legendary Entertainment Los Angeles-i vezetője, mondhatni szakmabeli.

henry-cavill-2022
Fotó: Taylor Hill / Getty Images. 

A premierre egy csodás lepelruhát választott, ami roppant visszafogott, mégis nagyon elegáns volt. A karcsú derekát pedig egy vékony övvel emelte ki. A pár között nagy az összhang, láthatóan jól érzik magukat együtt. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves