Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal family

Visszatér az Egyesült Királyságba Meghan Markle és Harry herceg

2022. augusztus 16.

1 perc olvasás

ELLE
harry herceg királyi család meghan markle Egyesült Királyság
 Visszatér az Egyesült Királyságba Meghan Markle és Harry herceg
© Getty Images/Chris Jackson

Meghan Markle és Harry herceg újra ellátogatnak az Egyesült Királyságba! 


Meghan Markle és Harry herceg fontos ügy miatt utaznak Európába! Kiderült, hogy az Egyesült Királyságba és Németországba is ellátogatnak szeptember elején. A házaspár egy jótékonysági rendezvénysorozaton fog részt venni Nagy-Britanniában. Németországba azért utaznak, hogy megkezdjék a jövő évi, düsseldorfi Invictus Games-t.

Ebbe a városba utaznak először

Harry és Meghan szeptember ötödikén Manchesterbe utaznak, One Young World nevű eseményre, majd másnap már Düsseldorfban lesznek, az Invictus Games miatt. Szeptember 8-án ismét az Egyesült Királyságban lesznek egy jótékonysági esemény miatt.

Júniusban látogattak utoljára az Egyesült Királyságba

A pár júniusban hazalátogatott Erzsébet királynő 70. jubileumi évfordulójára. Károly herceg találkozott az 1 éves unokájával Lilibettel, valamint újra láthatta a 3 éves Archie-t is. Egyelőre nincs hír arról, hogy Harry és Meghan ellátogatnak-e Londonba is, hogy viszont lássák a királynőt és a család többi tagját. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves