Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelem

Párizsban romantikázott Piqué és az új szerelme

2022. szeptember 30.

1 perc olvasás

ELLE
párizs szerelem romantika Shakira Piqué
Párizsban romantikázott Piqué és az új szerelme
© Getty Images/Soccrates Images

Gerard Piqué és a 23 éves barátnője odáig vannak egymásért. 


Nagyon úgy tűnik, hogy Gerard Piqué megtalálta a boldogságot a 23 éves Clara Chia mellett. Shakira nemrégiben őszintén beszélt arról, hogy megviselte a szakítás, ám exe egyáltalán nem búslakodik, sőt egyre gyakrabban mutatkozik az új párjával. Néhány nappal ezelőtt Párizsban kapták lencsevégre őket. 

Íme, a fotók

Évek óta csalhatta?

A nyár végén felröppentek pletykák, miszerint a katalán focista már évek óta csalhatta az énekesnőt, ugyanis többször is látták egy madridi hotelben, ahol a szeretőjével vagy szeretőivel találkozhatott. Állítólag Clara Chia is kapcsolatban volt, amikor összejött a labdarúgóval, azóta pedig a cégénél dolgozik, így gyakorlatilag rengeteget látják egymást.

A gyerekeken harcolnak 

Shakira és Piqué a gyerekfelügyeleti jogon harcolnak, mert mindkettőjüknek teljesen más elképzeléseik vannak. Piqué Barcelonában tervez maradni, de az énekesnő inkább visszaköltözne az Egyesült Államokba, de természetesen a gyerekeivel együtt. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a csúnya ügy vége, de az biztos, hogy a bíróságon fogják eldönteni, hogy mi lesz Sasha és Milan sorsa.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves