Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁRHÍREK

George Clooney a felesége előtt csókolta meg Julia Robertset

2022. október 12.

2 perc olvasás

Kovács Gréta
film amal clooney forgatás george clooney julia roberts kulisszatitkok
George Clooney a felesége előtt csókolta meg Julia Robertset
© Getty Images/Karwai Tang

Nagyon kellemetlen szituációba keveredett George Clooney: a felesége előtt kellett megcsókolnia Julia Robertset!


Kellemetlen szituációba keveredett a két régi jóbarát, Julia Roberts és George Clooney az új filmjük forgatása alatt: a színészeknek a kamerák előtt kellett csókolóznia úgy, hogy közben George Clooney felesége, Amal Clooney végignézte a felvételeket!

George Clooney nagyon kínos szituációba került a felesége előtt

A két színész az új romantikus vígjátékuk, a Beugró a Paradicsomba című film forgatása alatt keveredett a rettentő kényelmetlen szituációba.

A feleségem és a gyerekeim a forgatások ideje alatt eljöttek minket meglátogatni Balin. Már az első napjuk alatt sor került a csokolózós jelenetekre, amiket a Amal persze végig nézett, de hála istennek a gyerekeim nem. Ők ki lettek vezetve a helyszínről a kényes jelenetek alatt" 

— mondta a Today Show legutóbbi adásában George Clooney, amihez Julia Roberts-nek is volt pár szava.

Tényleg ciki volt, mert már ezer éve ismerjük egymást.Olyan, mintha a legjobb barátomat csókoltam volna meg. Még jó, hogy a gyerekek nem látták meg, hogy a jófej Ju néni a papájukkal csókolózik"

— fűzte hozzá Julia Roberts, aki már 20 éve van együtt férjével, Danny Moderrel, akivel három gyermeket nevelnek együtt és visszavonultan élnek a médiafigyelem és a nyilvánosság zaja elől. A kínos csókolózós jelenetüket állítólag 80-szor kellett felvenni, amiből állításuk szerint 79-et elröhögtek, egy viszont végre jól sikerült.

Fotó: Getty Images/George Pimentel
Fotó: Getty Images/George Pimentel 

Az új romantikus vígjátékuk már most nagyon népszerű

Julia Roberts és George Clooney egyébként már több filmet is forgatott együtt (Ocean's 11; Ocean's 12, Ocean's 13, Augusztus Oklahomában, Egy veszedelmes elme vallomásai, Pénzes cápa), de egy ideje mindketten szüneteltették a filmes karrierjüket, hogy a családjaikra tudjanak koncentrálni.Legújabb közös filmjüket, a Beugró a Paradicsomba című romkom vígjátékot október 6-án mutatták be a magyar mozik, melyet jelenleg is vetítenek a filmszínházak. 

Íme a film előzetese!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves