Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kids

Szörnyű hibát vétett ikergyermekei nevelésénél George Clooney

2022. szeptember 30.

2 perc olvasás

ELLE
george clooney gyereknevelés ikrek
Szörnyű hibát vétett ikergyermekei nevelésénél George Clooney
© Getty Images/Clemens Bilan

George Clooney bevallotta, hogy mit rontott el. 


A gyereknevelés nehézségeiről bőven van mesélnivalója George Clooney-nak. A népszerű színész és a felesége, Amal Clooney 2014-ben házasodtak össze, 2017-ben pedig világra jöttek az ikergyermekeik, Ella és Alexander. Most a sztár elárulta, hogy mi a legnagyobb hiba, amit a feleségével elkövettek.

Hatalmas hibát követtünk el. Megtanítottuk őket olaszul

- jelentette ki a színész a CBS Mornings műsorban.

Nos, az egyetlen hiba ebben az egészben az, hogy a színész és a felesége nem beszélik a nyelvet:

Nem beszélünk olaszul. Szóval felfegyvereztettük őket egy nyelvvel, amivel támadhatnak minket és egyikünk sem tudja, hogy mit mondanak valójában

- fejtegette George Clooney.

Három nyelven beszélnek

George Clooney és Amal Clooney ikrei még csak 5 évesek, de már három nyelven beszélnek: angolul, olaszul és franciául. A boldog édesanya azt is elárulta, hogy Alexander egy igazi csínytevő, ami a színész hibája inkább, de kezd visszaütni a dolog, ugyanis a kisfiú most már az édesapját is rendszeresen megtréfálja.

Itt az interjú

George Clooney messze híres a humoráról

Nem csoda, hogy a sztárpár gyermeke nagy kópé, mert George Clooney maga is nagy mókamester hírében áll, az évek alatt rengeteg színésztársát viccelte meg. A színész egyszer Brad Pittel szúrt ki, gy marihuánalevél alakú matricát ragasztott az autójára, amin az állt, hogy "K*pják be a zsaruk". Természetesen a színészt meg is állították a rendőrök szinte azonnal. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves