Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Erzsébet királynő állapota válságos, váratlanul az egész család odautazott

2022. szeptember 08.

1 perc olvasás

ELLE
betegség egészség erzsébet királynő királyi csláad
Erzsébet királynő állapota válságos, váratlanul az egész család odautazott
© Getty Images/WPA Pool / Pool

Szomorú hírek érkeztek Erzsébet királynő állapotáról. 


Mint megírtuk, Erzsébet királynő állapota az elmúlt hetekben vészesen romlott. Az új brit miniszterelnököt, Liz Trusst a skóciai Balmoralban fogadta a királynő néhány nappal ezelőtt. Most azonban a CNN információi szerint a brit uralkodó egyre rosszabb állapotban. A Buckingham palota nyilatkozatában is azt írják, hogy az orvosok aggódnak a királynő egészségéért, ezért állandó megfigyelés alatt tartják. A közleményt ide kattintva olvashatod el. 

Az új miniszterelnök szintén megszólalt a Twitter oldalán, ahol azt írta, hogy gondol az Egyesült Királyságban élőkre, II. Erzsébetre és a királynő családjára is ezekben a nehéz időkben. Közben Beth Righby újságíró a közösségi oldalán írta meg, hogy Károly herceg, Kamilla hercegné és Vilmos herceg is Balmoralba utaztak, hogy a királynő mellett lehessenek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves