Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

IVANA TRUMP

Donald Trump volt felesége halála előtt pár órával, árulkodó jelre figyelt fel egy ismerős

2022. július 15.

2 perc olvasás

ELLE
donald trump halál szívroham amerikai elnök Ivana Trump
Donald Trump volt felesége halála előtt pár órával, árulkodó jelre figyelt fel egy ismerős
© Shutterstock

Gyászol Donald Trump és gyermekei, volt felesége szívrohamban hunyt el. 


Donald Trump volt feleségét, a 73 éves Ivana Trumpot manhattani otthonában találták meg, miután valaki felhívta a 911-et, hogy jelezze, egy személy szívrohamot kapott. 

Baljós jelei voltak Ivana Trump halálának

Egy közeli ismerős, aki Ivana Trumppal volt utolsó óráiban elárulta, hogy Donald Trump korábbi felesége kifejezetten fáradtnak tűnt, és csak feltűnően kevés ételt rendelt kedvenc New York-i éttermében, ahol általában imádott fogyasztani, pár órával azelőtt, hogy holtan találtak rá egy lépcső aljában. 

Ivana, Donald Trump volt amerikai elnök korábbi felesége, és három legidősebb gyermekének édesanyja éppen tegnap látogatott el kedvenc éttermébe, az Altesi Ristorante-ba , amely mindössze néhány méterre található Upper East Side-i lakásától.

Donald Trump gyermekeinek anyja gyakori látogatója volt az olasz étteremnek, és ez alkalommal is nagyon jó hangulatban jelent meg, ám a fáradtsága mindenkinek feltűnt, amikor szerda délután beugrott

– mondta könnyek között az Altesi tulajdonosa, Paola Alavian.

Mint mindig, most is megkérdezte, hogy vagyok. Mindig támogatott minket. Rendkívül kellemes beszélgetésben volt vele részem, szinte minden nap itt volt. Az egészségi állapota mindig normálisnak tűnt, most egy kicsit fáradtnak tűnt, de egyébként rendben volt. Most sokkos állapotban vagyok, nem értem, hogyan történhetett ez meg. Egy remek ember volt, nagyon hiányzik már most. Kicsit mindekninek az anyukája volt. 

Donald Trump megrendítő üzenetben búcsúzik volt feleségétől

Ivana halálának híre csütörtök délután lett nyilvános, a FDNY szóvivője azt nyilatkozta, hogy a cseh származású egykori modellt már a rendőrök kiérkezésekor azonnal halottnak nyilvánították.

Donald Trump volt elnök később megerősítette volt felesége halálát a Truth Social platformon közzétett nyilatkozatában, amelyben Ivanát csodálatos nőként emlegette.

Nagyon szomorúan értesítem mindazokat, akik szerették őt, akik rendkívól sokan vannak, hogy Ivana Trump elhunyt New York-i otthonában. Csodálatos és gyönyörű nő volt, aki nagyszerű és inspiráló életet élt. Büszkesége és öröme három gyermeke, Donald Jr., Ivanka és Eric volt. Ő mindig nagyon büszke volt rájuk, ahogyan mi is mindig nagyon büszkék leszünk rá.

- írta Donald Trump.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves