Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HORVÁTORSZÁG

Döbbenetes fotók láttak napvilágot David Beckham nyaralásáról

2022. július 17.

1 perc olvasás

ELLE
david beckham victoria beckham Horvátország nyár nyaralás Harper Seven
Döbbenetes fotók láttak napvilágot David Beckham nyaralásáról
© instagram.com/victoriabeckham

David Beckham és Victoria a szomszédban romantikáznak.


David Beckham és családja Horvátországot választották nyaralásuk helyszínéül, derült ki Victoria Beckham Instagram-bejelentkezéseiből. 

A tenger mellett élvezik a nyarat

A fotók alapján velük van lányuk, a 11 éves Harper is, aki az egyik fotón édesapját öleli egy hajón. Előttük több tengeri sün hever, és látszik, hogy nagyon élvezik a nyaralást, hatalmas vigyorral pózoltak Victoria-nak. 

Egy másik felvételen háttal állnak a naplementében férjével. Victoria peace jelet mutat, David Beckham pedig a korláton támaszkodik, és mindketten a tenger lélegzetelállító panorámáját figyelik. Victoria azt írta a fotóhoz:

Puccos pizsamák, és egy kicsit túl sok vodka!

Victoria Beckham egyébként egyáltalán nem titkolja hogyan telnek mindennapjai. Az egykori Spice Girl előszeretettel oszt meg exkluzív tartalmakat a mindennapjairól. Nemrég még a TikTokra is beregisztrált, ahol hatalmas sikert aratott. 

Lányát hidegen hagyja az internet

A rajongók imádják, hogy posztjaiban önazonos, és imád ironizálni, görbe tükröt állítani akár maga elé is. 

Arra viszont nagyon büszke, hogy a 11 éves Harper egyáltalán nem használ közösségi médiát, nincs Instagram fiókja, és nem is szeretne. Victoria Beckham úgy érzi, hogy lánya addig van teljes biztonságban, amíg távol tartja magát ezektől a platformoktól, így végtelenül boldog, hogy így döntött, ami ritka ma már a 11 évesek körében is. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves