Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Esküvő

Videó: Diana hercegné unokahúga így mondta ki a boldogító igent 32 évvel idősebb férjének

2022. július 29.

1 perc olvasás

ELLE
esküvő diana hercegné házasság
Videó: Diana hercegné unokahúga így mondta ki a boldogító igent 32 évvel idősebb férjének
© Getty Images/Theo Wargo

Diana hercegné unokahúga, Lady Kitty Spencer egy 63 éves férfinak mondta ki a boldogító igent még tavaly. Eddig sosem mutatták meg a részleteket. 


Korábban beszámoltunk róla, hogy Diana hercegné unokahúga, Lady Kitty Spencer egy 32 évvel idősebb férfit szeret. A néhai Diana hercegné unokahúga és a milliárdos Michael Lewis egy évvel ezelőtt Rómában házasodtak össze. Az esküvőről akkor is napvilágot látott néhány fotó, de most a 31 éves feleség kivételt tett és egy videón mutatta meg, milyen volt a nagy nap. Mondani sem kell, hogy az esküvő álomszép volt: 

A párnak a közösségi oldalon rengetegen kívántak sok boldogságot az első évfordulójuk alkalmából. Köztük Elon Musk édesanyja, Maye Musk is, aki rengeteg szívecskével fejezte ki a gondolatait a párnak. Íme, néhány fotó is a római álomesküvőről:

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves