Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lesivideó

Csúnyán kiparodizálta a feleségét David Beckham

2022. július 20.

2 perc olvasás

ELLE
david beckham victoria beckham edzés nyaralás videó Beckham család
Csúnyán kiparodizálta a feleségét David Beckham
© Shutterstock

A családi vakáción tréfálkozott Victoriával férje, David Beckham, de egyszerűen nem lehet haragudni rá.


Valószínűleg mindenki megpróbálta már elképzelni, hogyan telhet a vakáció a világ leghíresebb sztárpárjainál. David Beckham ezúttal egy mókás videóval engedett rövid bepillantást a családi pillanataikba.

A Beckham család éppen egy luxusjachton hajókázik az olasz partoknál, Positano közelében, ám a felvétel tanúsága szerint Victoria Beckham a nyaralás alatt sem blicceli el az edzéseket. Legalábbis ennek lehettek tanúi David Beckham követői.

Titokban filmezte feleségét David Beckham

Az exfocista egy saját magáról készített videót tett közzé az oldalán, amelyen az látható, amint a fedélzeten békésen kortyolgatná a reggeli kávéját. A háttérben azonban, az üvegajtó túloldalán egyszer csak megjelenik a felesége talpig edzőszettben, egy gumiszalaggal a combjain, amint kitörésekkel halad végig a hajó oldalán.

David vicceskedve annyit fűzött a videóhoz:

„Még kávézni sem kávézhat az ember anélkül, hogy Victoria ne edzene közben.”

A kommentelők imádták a lesifelvételt, ám többen aggodalmukat fejezték ki, hogy vajon mit fog szólni a felesége, ha meglátja a videót. Victoria azonban ezúttal is tanúbizonyságot tett kiváló humoráról, miután annyit írt a bejegyzéshez:

„Úgy tűnik, hogy elvesztettem az edzőpartneremet ezen a nyáron, David!”

A Beckham család szerencsére nem titkolózik, és rendszeresen beszámolnak a családi nyaralás legviccesebb pillanatairól. Legutóbb Horvátországból jelentkezett be Victoria Beckham, aki lányáról és férjéről posztolt közös fotót, előtte pedig David és Harper közös velencei útjáról csíphettünk el pár szívet melengető képet. 

 Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves