Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gólyahír

Chrissy Teigen újra gyermeket vár a tragédia után

2022. augusztus 04.

1 perc olvasás

ELLE
chrissy teigen john legend terhesség várandósság
Chrissy Teigen újra gyermeket vár a tragédia után
© Getty Images/Presley Ann

Harmadik gyermekével várandós Chrissy Teigen! 


Hatalmas örömhírről számolt be Chrissy Teigen! A modell és John Legend a harmadik közös gyermeküket várják. A sztárpár nehéz időszakot tudhat maguk mögött, ugyanis 22 hónappal ezelőtt elvesztették egy gyermeküket, aki halva született meg. A 36 éves sztár most az Instagram oldalán közölte az örömhírt. Elárulta, hogy félt a nyilvánosság előtt is közzétenni, hogy ismét áldot állapotban van, de most elérkezettnek látta az időt. 

„Az elmúlt néhány évben összemosódtak az érzelmek, volt boldogság és szomorúság is, de most ismét öröm tölti el a szívünket”

- írta a bejegyzésében.

Íme, a fotók 

Nem tudták feldolgozni 

Chrissy Teigen és John Legend sokáig nem tudták feldolgozni a gyermekük elvesztését, egy időben az elhunyt gyermekük urnáját magukkal hordták mindenhova. A gyerekek szintén mindig emlékeztették a szüleiket, hogy Jack urnáját is vigyék magukkal.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves