Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ESKÜVŐ

Megszületett az ítélet Britney Spears exférjének az ügyében, aki tönkretette az esküvőt

2022. július 13.

2 perc olvasás

ELLE
esküvő szerelem börtön britney spears házasság Sam Asghari
Megszületett az ítélet Britney Spears exférjének az ügyében, aki tönkretette az esküvőt
© Shutterstock

Britney Spears szerette volna, ha esküvője tökéletes lesz, ám volt férje, Alexander tönkretette a mesébe illő ceremóniát agresszivitásával. 


Britney Spears volt férje, Jason Alexander hivatalosan is ártatlannak vallotta magát, miután megpróbálta tönkretenni a popsztár múlt hónapban tartott esküvőjét.

Alexander azt állítja, soha nem akarta bántani Britney Spearst

A Ventura megyei helyettes kerületi ügyész, Erin Meister elmondta, hogy a 41 éves Alexandert kedden vezették a bíróság elé, ahol a Zoomon keresztül kommunikált a börtönből. Valamennyi vádpontban ártatlannak vallotta magát, ideértve a családon belüli erőszakot, amelyet korábban követhetett el, és három szabálysértést, a magántulajdon elhagyásának megtagadását, a rongálást és a bántalmazást is. 

Britney Spears gyerekkori barátja – aki 2004-ben mindössze két napig volt házas az énekesnővel – augusztus 2-án áll újra a bíróság elé. A 100.000 dolláros óvadék lehetősége is elveszett, továbbra sem védekezhet szabadlábon, és ha bűnösnek találják, akár öt év börtönt is kaphat. 

Úgy érzi, nem hibázott

Britney Spears és Sam Asghari június 9-i esküvője előtt Alexander a kaliforniai Thousand Oaks-ban található ingatlannál összetűzésbe keveredett a biztonságiakkal, és betört a korábbi felesége otthonába, mindezt pedig élőben közvetítette az Instagramon.

Britney Spears egyik biztonsági őre szerint Alexander többször megpróbálta kinyitni az énekesnő zárt hálószobájának ajtaját a luxusingatlan második emeletén, de nem járt sikerrel. A vallomások szerint kés is volt nála, Britney Spears pedig bent tartózkodott a szobában, halálra rémülve.

Az előzetes meghallgatáson Alexander védője azzal érvelt, hogy az ügyfelével szemben vétségre kellene csökkenteni a vádat, mert nincs elegendő bizonyíték arra, hogy azért volt ott, hogy bántsa Britney Spearst.

A bíró a felvetéssel nem értett egyet, és fenntartotta a vádakat, majd úgy döntött, hogy Alexander továbbra is rács mögött marad. Augusztus 2-án folytatódnak a meghallgatások, és Britney Spears volt férje akár öt évet is kaphat.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves