Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sztárpár

Újra összejött Bradley Cooper és Irina Shayk?

2022. november 08.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
fotók bradley cooper hollywoodi sztár irina shayk
Újra összejött Bradley Cooper és Irina Shayk?
© Fotó: George Pimentel / Getty Images

Az elmúlt években egyre többször pletykálták, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk ismét együtt vannak. Úgy tűnik a sztárpár most megadta a választ a kérdésre. 


Bradley Cooper és Irina Shayk 2019-ben szakítottak, azóta pedig már számtalan alkalommal jelentek meg hírek arról, hogy ismét egymásra találtak. A pár már a szakításkor bejelentette, hogy közösen szeretnék nevelni a kislányukat, a most 5 éves Leát. 

Gyanús fotók jelentek meg az egykori sztárpárról 

Bradley és Irina korábban is sok időt töltöttek együtt, de legtöbbször Lea miatt. Pár héttel ezelőtt például közösen sétáltak New Yorkban, akkor az ördögnek öltözött kislányuk is velük tartott. Ám most kettesben indultak el kutyát sétáltatni, a róluk készült képeket itt nézheted meg

Úgy tűnik nagy közöttük az összhang, mivel végig jó hangulatban beszélgettek, sokat nevettek és egymásba karolva sétáltak.

A pletykákat csak tovább erősíti, hogy Irina halloween alkalmából feltöltött egy fotót, amin épp a medvének öltözött Bradley Cooper ölében ül. 

Bár a híreszteléseket még egyik fél sem erősítette meg, az elmúlt hónapokban rengeteg időt töltöttek együtt. Nem bujkálnak, ami csak még több alapot ad a pletykáknak. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves