Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Családi fotó

Ilyen nagy már Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya

2022. október 28.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
bradley cooper irina shayk színész családi fotó
Ilyen nagy már Bradley Cooper és Irina Shayk kislánya
© Fotó: Steve Granitz / Getty Images

Bradley Cooper és Irina Shayk közös gyermeke, Lea már öt éves, és egyre jobban hasonlít modell édesanyjára. 


A nemzetközi sajtóban egyre többször téma Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata. Láthatóan sok időt töltenek el együtt, most épp a kislányukkal sétáltak az utcán. 

A párról először 2015-ben kezdtek el pletykálni, majd egy év múlva vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Irina ezután hamarosan bejelentette a terhességét, majd 2017-ben megszületett a pár közös gyermeke, Lea. Egy ideig úgy tűnt, minden rendben van köztük, ám 2019-ben mégis a szakítás mellett döntöttek. 

Bradley Cooper kislánya ördögnek öltözött

Bradley és Irina már a szakításukkor közölték, hogy továbbra is közösen szeretnék nevelni a kislányukat. Az elmúlt években számos alkalommal lefotózták együtt a párost, sok időt töltenek el hármasban, amit Lea láthatóan nagyon élvez. 

A halloween közeledtével az öt éves Lea is jelmezbe bújt, piros ördögnek öltözött. Lea nagyon hasonlít a szüleire, főként Irina vonásait örökölte. A róla készült felvételeket itt nézheted meg

A szülők között úgy tűnik nagy az egyetértés, kellemesen elnevetgéltek, beszélgettek. Az új felvételeknek köszönhetően ismét elindultak a pletykák. Mindkét sztár féltve óvja a magánéletét, így azt sem lehet tudni, hogy jelenleg van-e kapcsolatuk.  A 47 éves színészről korábban azt pletykálták, hogy Huma Abedin politikussal randevúzik, de az állítást egyik fél sem erősítette meg. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves