Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERELEM

Így még sosem láthattad Barack és Michelle Obamát

2022. október 04.

1 perc olvasás

ELLE
Barack Obama évforduló házasság Michelle Obama amerikai elnök
 Így még sosem láthattad Barack és Michelle Obamát
© instagram.com/michelleobama

Michelle és Barack Obama olyat tettek, mint még soha. 


Nagy nap volt a tegnapi Michelle és Barack Obama számára. A páros az örömteli hírt megosztotta a követőikkel is. 

Barack Obama és Michelle Obama is szerelmes fotókat publikáltak

Michelle és Barack Obama október 3-án ünnepelte a 30 éves évfordulóját. Ebből az alkalomból pedig kissé merészebbek voltak mint máskor, soha nem látott, romantikus fotót osztott meg a korábbi amerikai elnök. 

A nagy nap alkalmából három fotót is közzétettek egy lapozós Instagram-posztban. 

Az elsőn Barack Obama látható, amint felesége vállára hajtja a fejét. Eddig nem nagyon volt rá példa, hogy nyilvánosan szerelmes közeledést lássunk tőlük. 

A másodikon a homokba írtak egy szívet, majd annak közepébe, hogy Michelle + Barack, akárcsak a legszerelmesebb tinédzserek egy tengerparti nyaralás során. 

Szívhez szóló üzenetet is írt Barack Obama

A harmadik lapon pedig egy esküvői fotó látható, ami szintén nem megszokott tőlük. Ha pedig mindez nem lenne elég, egy szerelmes üzenetet is megosztott feleségének címezve a korábbi elnök. 

Miche, 30 év eltelt, de te még mindig ugyanolyan csodás vagy. Én már nem annyira, hát hogy lehet ez? Én megnyertem a lottót aznap, te voltál a nyeremény. Nem is kívánhattam volna jobbat.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves