Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horrorbaleszet

Anne Heche válságos állapotban van, lélegeztetőgép tartja életben

2022. augusztus 09.

2 perc olvasás

Jeney Andrea
agyműtét baleset autóbaleset Anne Heche kóma lélegeztetőgép
Anne Heche válságos állapotban van, lélegeztetőgép tartja életben
© Isa Foltin / Getty Images

Anne Heche jelenleg kómában van.


A népszerű Emmy-díjas színésznő, Anne Heche pénteken szenvedett autóbalesetet Los Angelesben. A sztár kék Mini Cooperével hajtott bele egy házba, amely az ütközést követően kigyulladt. A tűzoltók és a mentők csak nehezen tudták kiszabadítani a színésznőt az égő járműből, kritikus állapotban szállították kórházba, bár bizakodásra adott okot, hogy magánál volt és kommunikált, amikor a mentőbe tették.

„Súlyos tüdősérülése van, amely mechanikus lélegeztetést igényel, és az égési sérülései miatt műteni kell. Kómában van, röviddel a baleset után sem tért magához”

– tájékoztatták a People magazint a színésznő képviselői.

Horrorbaleset volt

Anne Heche akkora erővel csapódott a háznak, hogy a tűzoltók fél órát küzdöttek, hogy kiszedjék a színésznőt a járműből, és csak egy órával később tudták csak eloltani a lángokat. Bár az ingatlan tulajdonosa nem sérült meg, a ház lakhatatlanná vált. 

A szemtanúk szerint a színésznő nagy sebességgel száguldozott, az azóta előkerült térfigyelő kamerák felvételei szerint fékezés nélkül hajtott végig  az utcán. Mint kiderült, majdnem el is ütött egy gyalogost nem sokkal a bekövetkezett ütközés előtt.

Feltehetően ittas volt

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a rendőrség gyanúja szerint Anne Heche ittas volt. Felvételeken jól látható, hogy egy vodkás üveg volt a színésznő mellett a kocsiban, illetve a viselkedése is (száguldozott, áthajtott egy stop táblán, más épületeknek is nekiment) erre enged következtetni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves