Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Brangelina harca

Fotók kerültek elő Angelina Jolie sérüléseiről, miután elfajultak a dolgok Brad Pittel

2022. augusztus 19.

2 perc olvasás

ELLE
angelina jolie bántalmazás brad pitt sérülés
  Fotók kerültek elő Angelina Jolie sérüléseiről, miután elfajultak a dolgok Brad Pittel
© Getty Images/George Pimentel

Megrázó részletek láttak napvilágot arról, hogy mi történhetett Angelina Jolie és Brad Pitt között. 


Angelina Jolie sérüléseiről fotók is készültek 6 évvel ezelőtt, most láttak napvilágot. Állítólag a sebeket a színésznő azután szerezte, hogy Brad Pittel összekaptak a magánrepülőjükön. Az eset után néhány nappal Angelina Jolie beadta a válópert. 

Az FBI-nak küldött képeket

Kiderült, hogy a népszerű színésznő az FBI-nak készített fotókat a sérüléseiről. Az incidenskor az állítása szerint a színész ivott és csúnyán ordibált vele, valamint a gyerekeikkel is. Sőt, Pitt a vita hevében állítólag azt is mondta neki, hogy tönkreteszi a családjukat, miközben megragadta a fejénél és vállánál fogva, megrázta és neki lökte a mosdó falának.

A gyerekek is megijedtek

Angelina Jolie állítja, hogy a két kiskorú gyerekük is megijedt az exférjétől és sírva kérdezték meg tőle, hogy jól van-e, de Pitt válaszolt helyette: 

Nem, anyu nincs jól. Tönkreteszi ezt a családot. Őrült

– áll a jelentésben.

Az Oscar-díjas színésznő elmondása szerint ezután az egyik gyerek beszólt az édesapjának, majd Brad az egyikük felé kezdett el futni, "mintha támadni akart volna". A világsztár ezután állítólag megragadta Brad Pitt nyakát, de a színész erre is agresszívan reagált és ellökte, így szerezte a sérüléseket a hátán és a könyökén - írják a Page Six oldalán. 

Nem emeltek vádat

Az FBI az ügyet kivizsgálta, de nem emeltek vádat Pitt ellen, valamint le sem tartóztatták. A hírek szerint Angelina Jolie dühös, amiért semmilyen következménye nem volt az exférje tettének, mert szerinte megérdemelte volna, hogy lecsukják. 

A fotókat ide kattintva nézheted meg!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves