Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Örök harc

Hihetetlen, mire készült Angelina Jolie Brad Pitt ellen

2022. július 28.

2 perc olvasás

ELLE
angelina jolie brad pitt harc ügyvédek
Hihetetlen, mire készült Angelina Jolie Brad Pitt ellen
© Getty Images/Fred Duval

Angelina Jolie ügyvédei megpróbálták becserkészni Brad Pittet az SAG gálán. Sikertelenül. 


Döbbenetes dolog derült ki! Brad Pitt és Angelina Jolie hosszú ideje vitáznak a közös francia szőlőültetvényükön, miután a színésznő a volt férje beleegyezése nélkül adta el a saját részesedését. Állítólag mostanában Angelina Jolie ügyvédjei megjelentek Hollywood legcsillogóbb eseményein annak reményében, hogy véletlenül elkapják Brad Pittet és sikerül átadniuk neki az idézést.

Beküldtek valakit

Állítólag az ügyvédek a 2022-es SAG-gálára beküldtek egy férfit, hogy átnyújtsa a dokumentumokat a színésznek. A Page Six információi szerint Angelia Jolie ügyvédei nehezen érik el a színészt, ezért gondolták azt, hogy a SAG-gála megfelelő alkalom lesz arra, hogy elcsípjék. A gond csak annyi volt, hogy a színész nem jelent meg az eseményen idén. 

Brad Pitt teljesen kiakadt

Brad Pitt azzal vádolja Angelina Jolie-t, hogy megkárosította őt azzal, hogy titokban eladta a francia szőlőültetvényében meglévő részesedését egy orosz oligarchának, hogy ezzel is rontsa üzletét és megkárosítsa volt férjét. A dokumentum állítólag egy tervet is tartalmazott a Brad Pitt több millió dolláros üzlete feletti teljes ellenőrzésre. Angelina Jolie vevője az a cég, amely az orosz Stolichnaya vodkát is gyártja, így mostanától hozzájuk köthető a Chateau Miraval pincészet is. 

Kezd trenddé válni 

Úgy tűnik az idézések átadása nyilvános eseményen kezd valami trenddé válni a hollywood-i sztárok körében. Legutóbb Olivia Wilde volt az, akinek CinemaCon rendezvényen adták át a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatos dokumentumokat, miközben beszédet mondott. A színésznő és a volt párja, Jason Sudeikis egyelőre sok mindenben nem tudtak megegyezni. 

Íme, az ominózus pillanat:

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves