Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Gyász

Megdöbbentő részletek Aaron Carter utolsó napjairól: megszólalt a menedzsere

2022. november 18.

2 perc olvasás

ELLE
egészség gyász Aaron Carter
Megdöbbentő részletek Aaron Carter utolsó napjairól: megszólalt a menedzsere
© Fotó: Gabe Ginsberg/Getty Images

Aaron Carter egykori gyerekszárt otthonában, a kádban fekve találták meg holtan.


Lassan két hete már, hogy elhunyt Aaron Carter. A 34 évesen meghalt férfi testét a házvezetőnője találta meg. Már a hamvasztás is megvolt, de a halála okáról egyelőre nem lehet tudni semmit, nincsen még kész a toxikológiai jelentés. Most vannak mégis friss információk.

A menedzsere beszélt az utolsó napokról

Taylor Helgeson nyolc hónapja volt Aaron Carter menedzsere, egy új album kiadását tervezték, amit két nappal az énekes halála után meg is jelentettek a producerek Blacklisted címmel. A menedzsment ezt a lépést elítélte, és a producereket szívtelennek, illetve pénz- és figyeleméhesnek írta le, így az albumot visszavonták a streamingszolgáltatók kínálatából. A megjelenést Carter 35. születésnapjára, december 7-re tervezték eredetileg.

Nos, Helgeson egy stúdióban találkozott Carterrel két nappal a halála előtt, és a következőképpen írta le a találkozást a Page Sixnek:

soványnak nézett ki. Extrém módon fáradt volt. Úgy nézett ki, mint akinek bármi más jobbat tenne, mint a dolgozás. Úgy nézett ki, mint akinek arra van szüksége, hogy egy kicsit gondoskodjon önmagáról.

Fizikai és mentális állapot

Az énekes állapotával kapcsolatban a menedzser a következőket jegyzi még meg:

úgy nézett ki, hogy fizikailag nincs jól... [De] mentálisan – izgatottabb volt, mint az utóbbi hónapokban bármikor. Nagyon intelligens volt, és nagyon is tudatában volt annak, hogy az emberek mit akartak tőle látni.

Helgeson tisztázza is, hogy ezzel azt akarja mondani, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Carter öngyilkos akart volna lenni. Ő úgy tudja, nagyon is várta az elkövetkezendő időszakot, és az elvonóról is szó volt, mert ez volt a feltétele annak, hogy újra kisfia közelében lehessen.

Még egy érdekesség, ami az interjúból kiderül: a menedzser indítványozta nemrégiben, hogy Carter készítsen végrendeletet. A papírmunkával valameddig el is jutottak, de az énekes végül alá nem írt semmit, így nincsen érvényes végrendeleti rendelkezése.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves