Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tragédia

Szívszorító részletek láttak napvilágot Aaron Carter halálának a körülményeiről

2022. november 08.

2 perc olvasás

ELLE
gyász halál tragédia Aaron Carter
 Szívszorító részletek láttak napvilágot Aaron Carter halálának a körülményeiről
© Getty Images/Gabe Ginsberg

A rendőrség nyomoz Aaron Carter halála miatt. 


Egyre több információ lát napvilágot Aaron Carter halálával kapcsolatban. Az énekes halálhíre az egész világot megrendítette, a testvére, a Backstreet Boys énekese, Nick Carter nemrégiben a színpadon omlott össze a tragédiát követően. Most kiderült, hogy mi vezethetett a sztár halálához. 

A fürdőszobájában találták meg a holttestét

Az énekes holttestét a bejárónője találta meg a fürdőkádban, aki állítólag sokkos állapotba került. A rendőrség több doboz sűrített levegőt találtak a házban. Az Amerikai Addiktológiai Központok szerint a sűrített levegőhöz hasonló „fújó” termékek maradandó agykárosodást okozhatnak, valamint szívmegálláshoz vezethetnek. A hatóságok néhány gyógyszert is találtak a helyszínen, de illegális kábítószereket nem, valamint az idegenkezűség lehetőségét is kizárták. 

Őszintén beszélt a függőségéről

Aaron Carter 2019-ben őszintén beszélt a függőségéről. Az énekes akkor azt mondta, hogy a testvére, Leslie Carter vitte bele a rosszba. A sztár nővére 2012-ben túladagolta magát, amikor csak 25 éves volt. Az énekes azt mondta, hogy körülbelül 23 éves korában kezdett rajta igazán eluralkodni a szenvedélybetegség. 

A bejárónő látta utoljára élve

Kiderült, hogy a bejárónő volt az, aki pénteken hajnali 2 órakor még élve látta az énekest. Nem tudni, hogy ki kérte, de akkor a rendőrök is ránéztek a zenészre, aki elküldte őket, valamint a bejárónőtől is azt kérte, hogy hagyja békén. 

A házvezető ezután nem látta az énekest, de szombat reggel bement a hálószobájába, hogy megkérdezze szeretne-e kávét inni, de ekkor meghallotta, hogy a kutya furcsa hangokat ad ki, stresszel. A bejárónő ezután találta meg Aaron Carter élettelen testét a fürdőszobában, majd kétségbeesetten hívta a 911-et, ahol azt mondta, hogy szerinte fulladás okozta az énekes halálát. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves