Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend 2024

Ez a virágos parfüm a legnépszerűbb az idei télen, minden nő ilyet akar

2024. január 23.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

illatok coco chanel coco mademoiselle női parfüm parfüm
Ez a virágos parfüm a legnépszerűbb az idei télen, minden nő ilyet akar
© Shutterstock

A téli illatok között ez a parfüm aratta a legnagyobb sikert.


Bizonyos parfümöket egy adott évszakban szívesebben használnak a nők, mint az év többi részében.

Ez általában az összetevőktől függ, és általánosságban igaz, hogy a nehezebb, fűszeres illatokat többnyire inkább a hideg évszakokban, míg a citrusos és virágos parfümöket inkább tavasszal és nyáron kedvelik.

De kivételek mindig vannak, és ezúttal egy olyan parfümöt mutatunk, amely bár virágos jegyeket hordoz, mégis nagyon népszerű lett az utóbbi időben.

Egy parfüm, ami a tél legnagyobb kedvence lett

Coco Chanelt nem kell bemutatni azoknak, akik csak egy kicsit is ismerik a divat világát. A francia divattervező örök nyomott hagyott a divatszakmában, de a nevéhez köthetőek bizonyos ikonikus illatok is.

A Chanel No 5. mellett a Coco Mademoiselle a legismertebb parfüm, amelyet a divatház neve fémjelez. A 2001-ben piacra dobott parfümmel a divatháznak az volt a nem titkolt célja, hogy közelebb hozza a fiatalabb generációkhoz is a márka termékeit.

Bár az illat első pillantásra talán inkább a tavaszhoz illik, de a parfümőrök felhívták a figyelmet arra, hogy az idei téli szezonban ez lett az egyik legkedveltebb illat.

A Coco Mademoiselle lendületes, élénk, narancsos jegyekkel mutatkozik be, majd meleg, földet idéző, virágos illattá szelídül. Lágy, kellemes és mindenkit vonz – az a fajta téli illat, amelyet még tavasszal is szívesen viselsz majd. Érdemes kipróbálni!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves