Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Csodálatos illat

Most mindenki ezt a virágos parfümöt akarja, hihetetlen mennyibe kerül

2024. január 29.

2 perc olvasás

ELLE

parfüm tél virágos parfüm parfüm trend
Most mindenki ezt a virágos parfümöt akarja, hihetetlen mennyibe kerül
© Shutterstock

Ez a virágos parfüm sok nő kedvence lett. 


A Guerlain L'Art & La Matière Néroli Outrenoir Eau de Parfum egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez az a virágos parfüm, amire nagyon sokan vágynak, és még a téli időszakra is tökéletes választás. Eláruljuk most a legfontosabb tudnivalókat. 

Ez teszi különlegessé

A Guerlain jól ismert a neroli illatáról, amelyek mindegyike narancsvirágból desztillált neroli olajat tartalmaz. Ez a különleges olaj nehéz a citrusféléknek, nagy örömünkre. A Guerlain's L'Art & La Matière Néroli Outrenoir Eau de Parfum kiegyensúlyozza a friss citrusféléket mély, sötét tea jegyekkel. Az eredmény? Harmonikus, aromás illat, amelyet nem nehéz élvezni. Azonban az áráról is érdemes szót ejteni, mert egyáltalán nem olcsó. A Guerlain weboldalán a 100 ml-es kiszerelés 380 dollárba, tehát forintba átszámítva körülbelül 135 ezer forintba kerül.

https://www.guerlain.com/

Ezt kell tudni a neroliról

A neroli esszenciát a narancsvirág lepárlásával nyerik. Friss és virágos, zöldellő, citrusos jegyeivel tűnik ki. A Néroli Outrenoir esetében a narancsvirágokat kézzel szedik és desztillálják a tunéziai Nabeulban. A Neroli a Guerlain-ház alapítása óta használt anyag. Az biztos, ha valaki egyedi illatra vágyik, akkor tökéletes számára, hiszen nem egy olyan parfümről van szó, amit minden második ember visel az utcán. A legjobb, hogy a világmárka lehetőséged ad arra, hogy saját magad tervezd meg az üveget, és válassz az elegáns kombinációk közül, sőt még gravíroztatni is lehet. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves