Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Flower power

10 mesés minta, ha bírod a virágos körmöket

2022. július 04.

1 perc olvasás

ELLE

köröm körömtrend nail art körömfestés virágos köröm
10 mesés minta, ha bírod a virágos körmöket
© Shutterstock

Akármilyen virágot is festesz most a körmödre, azzal nem lőhetsz mellé!


A virágos mintákat főleg a tavaszi szezonhoz kötjük fejben, ám idén nyáron is hódítanak a virágok, méghozzá a körmökön! A virágos manikűr a szezon meghatározó trendjévé nőtte ki magát a visszafogottabb és a merészebb körömfestést kedvelők körében egyaránt.

Átlátszó és színes alapon is jól mutat, és te döntheted el, mennyire szeretnéd virágba borítani a kezeidet: egy-egy jelzésértékű sziromtól a komplett virágos mintákig igen széles a skála.

Az idei nyár legnépszerűbb virága a százszorszép – az Instagramon több tízezer találat közül válogathatunk a „daisy nails” keresőszóval.

Az egyszerűbb mintákkal otthon is bátran próbálkozhatsz, de ha inkább profira bíznád a munkát, mutatjuk a kedvenc virágos körmeinket, amikből inspirációt meríthetsz!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves