Quantcast

Smink a címlapon: Cindy Crawford

Mélybordó csábítás

Mint mindig, most is alapozással kezdd, amihez a bőrszínedhez illő árnyalatot válassz. Alkalmi sminkről lévén szó, most lehet egy kicsit erősebb fedésű is. A szemkörnyékedet korrektorral világosítsd, majd az egészet jól púderezd le.
A járomcsontodra enyhe tónusú bronzosítót tegyél, de csak nagyon finoman, hogy ne vegye el a szemed és a szád hangsúlyát.

A szemöldöködet a hajszíneddel megegyező árnyalatú ceruzával vagy szemöldökformázó spirállal hangsúlyozd. A pillák tövében bronzszínű szemhéjpúderrel kontúrozz, a pilláidat pedig extra fekete dúsító spirállal színezd át, hogy jó hangsúlyosak legyenek. Felül akár két réteg is jöhet!

A szádra egy bársonyos matt hatású, vörös rúzst tegyél. Az új generációs folyékony változatok nem csak nagyon tartósak, de kényelmesek is. Előtte nem árt egy kis szájkontúrozás, hogy a végeredmény tényleg tökéletes legyen.

A dekoltázsodat, vállaidat száraz testolaj permettel fújd be – ettől a bőröd lágyan csillogni fog. A körmeidről se feledkezz meg, egy fényes, mélyburgundi szín tökéletes választás különleges alkalmakra.