Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sztárkedvenc

Scarlett Johansson kedvenc parfümje csak 31 ezer forintba kerül, évek óta viseli

2024. január 05.

2 perc olvasás

ELLE

parfüm scarlett johansson
 Scarlett Johansson kedvenc parfümje csak 31 ezer forintba kerül, évek óta viseli
© Shutterstock

Scarlett Johansson erre a parfümre esküszik.


Scarlett Johansson kedvenc parfümje igazán közel áll a szívéhez, sőt még ő volt az illat reklámarca is. A parfüm, amire esküszik pedig nem más, mint a Dolce & Gabbana The One illata. A színésznő évek óta ezt viseli, és most azt is eláruljuk, mi teszi különlegessé.

Ezt kell tudni a parfümről

A The One parfüm egy keleti-virágos kompozíció, és nagyon egyedi, ezért különlegessé és magabiztossá teszi a viselőjét. A friss őszibarack mámorító levét, a kínai licsi és a harmatos mandarin finomságát ötvözi a vanília finom édességével. Az illat olyan, mintha a nap sütné meg az embert. A  fehér liliom, jázmin rügyek és a gyöngyvirágok gyengédsége szintén hozzáad a parfümhöz. A Douglas oldalán a 30 ml-es kiszerelés most 31790 forintért kapható. 

Scarlett a tökéletes nő megtestesítője

Okkal Scarlett Johansson volt a Dolce&Gabbana parfümjének az arca. Ez az egyik legkiválóbb parfüm, amely valaha is megjelent a piacon. A The One egy parfüm annak a nőnek, akit Scarlett olyan tökéletesen megtestesít. Az illat célja, hogy a férfiak is megforduljanak utána, valamint olyan stílussal van megáldva, ami egyedi, bájos, lenyűgöző és elragadó. Ez az illat akár egy születésnapra is tökéletes ajándék, a legjobb pedig a hajra és a nyakra fújni a tökéletes hatás érdekében. 

https://www.heinemann-shop.com/

Íme, a híres reklám a színésznővel

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves